Απλος τροπος μεταφορας εικονων απο iphone σε macbook pro

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
καλησπερα

ψαχνω τον πιο απλο τροπο να μεταφερω φωτογραφιες απο το iphone στο macbook (συνδεση στο ιδιο wifi spot)
με το airdrop δεν τα καταφερα..
τις λιγες φορες που το χρειαστηκα τις εστελνα με μαιλ στον ευατο μου..
:slapface:

συνδεσε το με usb kai τις παιρνεις αμεσως μεσω iphoto-aperture klp.
to airdrop ειναι μονο για iOS συσκευες .

Eγω εχω ενεργοποιημενο το photo share stream στο iphone και τις παιρνω κατ ευθειαν στο iphoto - aperture μεσω wifi ston Mac.

Last edited:
Γιατι οχι μεσω itunes ?
δεν θελω να μπελκω/μαθαινω το itunes, καποτε που το ειχα δοκιμασει ειχα ξοδεψει ενα απογευμα τι γινεται πως κτλ icloud, merge, backup, update κτλ κτλ
ενω το μονο που ηθελα ηταν ενα απλο transfer..

συνδεσε το με usb kai τις παιρνεις αμεσως μεσω iphoto-aperture klp.
to airdrop ειναι μονο για iOS συσκευες .

Eγω εχω ενεργοποιημενο το photo share stream στο iphone και τις παιρνω κατ ευθειαν στο iphoto - aperture μεσω wifi ston Mac.
thanks john..
που ειναι αυτο το photo share stream;

με βολευει πιο πολυ μεσω wifi γιατι μερικες φορες δεν εχω προχειρο το καλωδιο usb..
δοκιμασα και με το file hub μεσω wifi αλλα πρεπει να κανεις import τις φωτο απο το photo library του iphone και μετα να ανοιγεις browser και να γραφεις ip, port του iphone..
δουλευει παντως..

καλο θα ηταν παντως να βαζανε αντι για μηνυμα, mail, στο icloud, twitter, fb, flickr κτλ να βαζανε ενα send to pc/mac και να μην ψαχναμε προγραμματα και σας κουραζα και με τις ερωτησεις μου.. εξαλλου ειναι το πιο απλο που θελει καποιος χρηστης.. και οχι να την στειλει πχ στο flickr..

Last edited: