Από Div–X Avi σε DVD

oldman

AVClub Enthusiast
7 December 2006
937
Anavissos
Δοκίμασα για πρώτη φορά να μετατρέψω μια ταινία δύο ωρών από Div–X Avi σε DVD.
Μετά από 20 ώρες!!! είχε μετατραπεί το 65% της ταινίας!
Και μετά ήλθε η διακοπή της ΔΕΗ.:rifle:
Είναι πράγματι τόσος ο χρόνος η κάτι πάει στραβά;

Οχι, λογικά κανει απο 1 μέχρι 2 ώρες αναλογα με τις δυνατότητες του επεξεργαστή του υπολογιστή. Δεν ξερω ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησες, δοκίμασε και το VSO ConvertX to DVD

όντως, με το VSO, μία με δύο ώρες είναι αρκετές. για πες μας ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να το αποφύγουμε ...
icon7.gif

+1 για το VSO...:grandpa:

Tα μετατρεπει ΟΛΑ σε DVD ευκολα και γρηγορα... Το μονο αρνητικό που έχει είναι ότι ΔΕΝ σε αφηνει να φτιαξεις ενα πληρως παραμετροποιησιμο custom μενου, με μουσική στο παρασκηνιο κλπ.. Αλλα για αυτό χρειάζεσαι καποιο άλλο προγραμμα DVD -Authoring σαν το DVD-Lab....:operator:

Μόλις συνήλθα από ένα γερό σοκ.
Στην προσπάθειά μου να κατεβάσω το VSO ConvertX to DVD, μου χώθηκαν ιοί που με ακινητοποίησαν τελείως. Πως γλύτωσα την συγκοπή κι εγώ δεν ξέρω. Τα κατάφερα να ανακάμψω επιστρατεύοντας ανεξερεύνητες εσωτερικές δυνάμεις.

Λοιπόν. έχετε καμία σίγουρη διεύθυνση για να το κατεβάσω;
Εννοώ νόμιμη.
Η ηλικία μου δεν μου επιτρέπει πολλές συγκινήσεις

Μόλις συνήλθα από ένα γερό σοκ.
Στην προσπάθειά μου να κατεβάσω το VSO ConvertX to DVD, μου χώθηκαν ιοί που με ακινητοποίησαν τελείως. Πως γλύτωσα την συγκοπή κι εγώ δεν ξέρω. Τα κατάφερα να ανακάμψω επιστρατεύοντας ανεξερεύνητες εσωτερικές δυνάμεις.

Λοιπόν. έχετε καμία σίγουρη διεύθυνση για να το κατεβάσω;
Εννοώ νόμιμη.
Η ηλικία μου δεν μου επιτρέπει πολλές συγκινήσεις
Αν θες να στο στείλω έτοιμο, σπασμένο και καθαρό! Δεν μπορώ να δώσω λινκ γιατί απαγορεύεται απ'τους κανονισμούς..

Αν θες να στο στείλω έτοιμο, σπασμένο και καθαρό! Δεν μπορώ να δώσω λινκ γιατί απαγορεύεται απ'τους κανονισμούς..

Ευχαριστώ πολύ αλλά με τακτοποίησε ο γιος μου.
Το πρόγραμμα δουλεύει μια χαρά.