Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές...Σήμερα θα πάω σε κατάστημα να δω από κοντά διάφορα μεγέθη και να αποφασίσω.
Ερώτηση λίγο offtopic αλλα έχει νόημα: επειδή προσανατολίζομαι σε Samsung, οι σειρές Α και Β σε τί διαφέρουν; Και παρατηρώ ότι ανάμεσα στις ίδιες ίνστες υπάρχουν σειρές και Α και Β με διαφορετική κατάληξη πχ
Samsung LE46B551 46''
Samsung LE46A566 46''
κλπ - δεν υπάρχουν αντίστοιχα μοντέλα και σε Α και σε Β;
Η
Samsung LE46B530
τί λέει; Δεν λέει για MPEG4...To DVB-T (HD) είναι το ίδιο;;;
Γιατί αν δεν το γράφει καθαρά δεν εξυπακούεται...Εντωμεταξύ αν δεν την πάρω από μαγαζί ώστε να με διαβεβαιώσει ο πωλητής (οπότε αν μου πει μα..κία του την περνάω άνετα κολάρο) και την πάρω από το internet, αν δεν παίξει τα νέα ψηφιακά δεν μπορώ να κάνω τίποτα...Θα μου πουν δεν το γράφαμε πουθενά!!!
Τέλος πάντων, και κάτι άλλο όσον αφορά το budget:
Είναι σχετικό, και αυτό γιατί εγώ που είμαι από επαργία δεν θα πάρω από μαγαζί που δεν έχει υποκατάστημα εδώ. Και αυτά είναι λίγα (κωτσόβολος, eshop, multirama) - μετά πάμε για έρευνα αγοράς στα τοπικά μαγαζιά.
Και αυτό γιατί φοβάμαι την μεταφορά (ειδικά αν πάρω plasma) και γιατί θέλω προσωπική επαφή για τυχόν τεχνική υποστήριξη.
Άρα, από 800 που είχα βάλει ταβάνι είπα να πάω 1000 λόγω της καλής προσφοράς του eshop και της τηλεόρασης που όπως διαβάζω αξίζει.
Άλλο όμως 800, άλλο 1000, άλλο 1200 που έχουν κάποιες 50άρες τα οποία 1200 όμως άνετα γίνονται 1500 αν δεν επιλέξω το πρώτο ιντερνετομάγαζο του skroutz...άρα ανεβαίνω budget κατά 85%!!
LG φίλε georget λέω να αποφύγω γιατί έχω ακούσει ότι έχουν μέτριο service.
Η Samsung μου αρέσει σαν design, αλλά έχω μείνει και ικανοποιημένος από μια 22άρα LCD που έχω (μοναδικό παράπονο ένα κολλημένο pixel το οποίο δόξα σοι Κύριε έφυγε εύκολα με τις γνωστές μεθόδους όταν το είχα δει όμως ΕΦΑΓΑ ΦΡΙΚΗ!)...