Απο ποιο κατάστημα;...

Στις 7 πρώτες μέρες έχεις να κάνεις με το κατάστημα, όπου αν διαπιστωθεί βλάβη γίνεται αντικατάσταση με καινούργια. Μετά από αυτό το διάστημα έχεις να κάνεις με την αντιπροσωπεία.

στην δικια μου περιπτοση επικαλεστικα doa. (dead on arrival) εφοσον το pixel ηταν καμενο ηταν dead , ψοφιο, μαυρο , νεκρο..
αλλα και παλι εχεις το δικαιωμα (δεν θυμαμαι τις μερες αλλα πανω απο 7) οταν ενα προιον εφοσον δεν σε ικανοποιει με την συσκευασια του να το πας πισω. οποτε ειχε καμενο πιξελ απο την πρωτη μερα αρα δεν με ικανοποιει αρα παρτο πισω.
οσο για το εαν ενα καταστημα εχει ευθηνη μονο μεχρι να σου πουλησει κατι και μετα 'τρεχεις' στην εταιρια απευθειας, υπαρχει οδηγια που οι ευθυνες του πωλητη δεν σταματανε με την πωληση του προιοντος θα το βρω θα το σκαναρω και θα το ανεβασω.

Να σας ρωτήσω πια είναι η γνώμη σας για το pixmania? Έχει πολύ καλές προσφορές ανά διαστήματα αλλά δεν αναφέρεται συχνά σαν επιλογή.

Το συγκεκριμενο καταστημα ειναι Γαλλικο.

Αρα πρεπει να διευκρινησεις τι ισχυει για εγγυησεις και ποιος θα σε καλυψει σε περιπτωση βλαβης.

στην δικια μου περιπτοση επικαλεστικα doa. (dead on arrival) εφοσον το pixel ηταν καμενο ηταν dead , ψοφιο, μαυρο , νεκρο..
.
κάποιες εταιρίες δέχονται για ένα Panel ως προβληματικό αν έχει πχ πάνω από 5 pixel καμένα.

Ριξε μια ματια και στο Praktiker.
Τουλαχιστον πριν δυο χρονια ειχε καταπληκτικες τιμες.
Εγγυηση δικη του.

Κανω ερευνα για νεα tv τις τελευταιες μερες κι μια σημαντικη αποφαση φυσικα ειναι απο που θα την αγορασω. Για παραδειγμα κοιταγα μια LG
http://www.skroutz.gr/s/291288/LG-42LE7500-42%27%27.html

Απο τα πρωτα και φτηνοτερα μαγαζια γνωριζει κανεις τιποτα? Ειναι εμπιστα?
Και σε περιπτωση προβληματος ισχυει εγγυηση στην αντιπροσωπεια?
Η θα μπλεξω με το καθε μαγαζι που δεν ξερω και τι λογης ειναι.
Ευχαριστω.

Ριξε μια ματια και στο Praktiker.
Τουλαχιστον πριν δυο χρονια ειχε καταπληκτικες τιμες.
Εγγυηση δικη του.
ειχα παρει και εγω κατι πραγματα για τον κηπο σε καλες τιμες.:2thumb22sup:

Κανω ερευνα για νεα tv τις τελευταιες μερες κι μια σημαντικη αποφαση φυσικα ειναι απο που θα την αγορασω. Για παραδειγμα κοιταγα μια LG
http://www.skroutz.gr/s/291288/LG-42LE7500-42''.html

Απο τα πρωτα και φτηνοτερα μαγαζια γνωριζει κανεις τιποτα? Ειναι εμπιστα?
Και σε περιπτωση προβληματος ισχυει εγγυηση στην αντιπροσωπεια?
Η θα μπλεξω με το καθε μαγαζι που δεν ξερω και τι λογης ειναι.
Ευχαριστω.
για τσαμπα και audioshow εχω ακουσει-διαβασει θετικα σχολια. η διαφορα με το πλαισιο ειναι 50ε. δοκιμασε να πας απο εκει πχ για την pj550 42 που ρωτησα πριν λιγες μερες μου την κατεβασαν απο την τιμη ιντερνετ 20ε κατω.(δεν την αγορασα ακομα )

για τσαμπα και audioshow εχω ακουσει-διαβασει θετικα σχολια. η διαφορα με το πλαισιο ειναι 50ε. δοκιμασε να πας απο εκει πχ για την pj550 42 που ρωτησα πριν λιγες μερες μου την κατεβασαν απο την τιμη ιντερνετ 20ε κατω.(δεν την αγορασα ακομα )

Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις παιδια.
Το πλαισιο την αναφερει σαν εκθεσιακο μοντελο, αλλιως θα το προτιμουσα για σιγουρια. Θα περασω μια βολτα απο κει βεβαια μπας και την εχουν.
Θελω να ξανακοιταξω και λιγο τις τηλεορασεις απο κοντα.

Όταν λες πολύ πίσω εγώ βλέπω έχει αρκετά μοντέλα σε υπερβολικά χαμηλές τιμές.