κάποιες εταιρίες δέχονται για ένα Panel ως προβληματικό αν έχει πχ πάνω από 5 pixel καμένα.στην δικια μου περιπτοση επικαλεστικα doa. (dead on arrival) εφοσον το pixel ηταν καμενο ηταν dead , ψοφιο, μαυρο , νεκρο..
.
ειχα παρει και εγω κατι πραγματα για τον κηπο σε καλες τιμες.:2thumb22sup:Ριξε μια ματια και στο Praktiker.
Τουλαχιστον πριν δυο χρονια ειχε καταπληκτικες τιμες.
Εγγυηση δικη του.
για τσαμπα και audioshow εχω ακουσει-διαβασει θετικα σχολια. η διαφορα με το πλαισιο ειναι 50ε. δοκιμασε να πας απο εκει πχ για την pj550 42 που ρωτησα πριν λιγες μερες μου την κατεβασαν απο την τιμη ιντερνετ 20ε κατω.(δεν την αγορασα ακομα )Κανω ερευνα για νεα tv τις τελευταιες μερες κι μια σημαντικη αποφαση φυσικα ειναι απο που θα την αγορασω. Για παραδειγμα κοιταγα μια LG
http://www.skroutz.gr/s/291288/LG-42LE7500-42''.html
Απο τα πρωτα και φτηνοτερα μαγαζια γνωριζει κανεις τιποτα? Ειναι εμπιστα?
Και σε περιπτωση προβληματος ισχυει εγγυηση στην αντιπροσωπεια?
Η θα μπλεξω με το καθε μαγαζι που δεν ξερω και τι λογης ειναι.
Ευχαριστω.
για τσαμπα και audioshow εχω ακουσει-διαβασει θετικα σχολια. η διαφορα με το πλαισιο ειναι 50ε. δοκιμασε να πας απο εκει πχ για την pj550 42 που ρωτησα πριν λιγες μερες μου την κατεβασαν απο την τιμη ιντερνετ 20ε κατω.(δεν την αγορασα ακομα )
Στην Θεσσαλονίκη έχετε το technixx πχ με καλές τιμές
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.