Από το 3GS στο 4G

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,271
Αγαπητοι φιλοι θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση και αν εχετε την καλοσυνη και την γνωση απντηστε μου σας παρακαλω,
Εχω το 3Gs και σκεπτομαι να παρω το 4G. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης.
Εχω αρκετες εφαρμογες αγορασμενες οπως το Navigon (απο τις ακριβοτερες που εχω αγορασει). Το ερωτημα μου ειναι μπορω να μεταφερω μεσω itunes την εφαρμογη απο το ενα τηλεφωνο στο αλλο η ειναι αποκλειστικα δεμενες με το serial number του πρωτου τηλεφωνου?
Ευχαριστω
Νικος

Re: Απάντηση: Going from 3GS to 4G

Όταν πας να κάνεις synchronize πρώτη φορά θα σε ρωτήσει, δεν υπάρχει λόγος ανυσηχίας!

Θα με ρωτησει τι? Αν θελω να κανω synchronize με το νεο τηλεφωνο? Μου κανει εντυπωση η apple να αφηνει να τρεχει μια εφαρμογη παραλληλα σε δυο τηλεφωνα. Μακαρι ομως να ειναι ετσι οπως τα λες γιατι δεν θελω να ξαναπληρωνω παλι τα ιδια.
Νικος

Τις εφαρμογές τις χρεώνεσαι σαν χρήστης του iTunes όχι κάποιας συγκεκριμένης συσκευής και απο ότι ξέρω η apple είναι αρκετά ελαστική στο θέμα αυτό που σε απασχολεί.

Τις εφαρμογές τις χρεώνεσαι σαν χρήστης του iTunes όχι κάποιας συγκεκριμένης συσκευής και απο ότι ξέρω η apple είναι αρκετά ελαστική στο θέμα αυτό που σε απασχολεί.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,
Νικος

Νίκο, αυτό να μην σε αγχώνει καθόλου.

Μπορείς να έχεις την κάθε εφαρμογή που έχεις σε εως και πέντε διαφορετικούς υπολογιστές και βέβαια σε όσες συσκευές θέλεις (iPhone, iPod Touch, iPad). Και εφόσον μια εφαρμογή την έχεις αγοράσει (άσχετα με την τιμή που το πήρες), μετά μπορείς να το κατεβάσεις όσες φορές θέλεις (δωρεάν), αν πχ, κάνεις forματ τον υπολογιστή ή τις σβήσεις καταλάθος.

Μην σε φοβίζει αυτό!