Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Επειδή από τα μακροσκελέστατα σχετικά νήματα το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως η Διαχειριστική Ομάδα δεν λαμβάνει υπόψη της ούτε στο ελάχιστο την αγανάκτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας τον μελών για τις απαράδεκτες διαγραφές μηνυμάτων.

Επειδή κάνουν σκόπιμα γαργάρα οποιαδήποτε πρόταση για προσφορά βήματος στα μέλη για την διατύπωση των απόψεων τους για τέτοια σοβαρά θέματα μέσω ηλεκτρονικών ψηφοφοριών.

Κάτω από άλλες συνθήκες, η συμμετοχή μου στην κοπή της πίτας θα καθοριζόταν από τις γενικότερες υποχρεώσεις μου. Τώρα όμως δε με ενδιαφέρει να συμμετάσχω σε εορταστικές εκδηλώσεις ενός χώρου που με αντιμετωπίζει με αλλαζονεία και με άνωθεν εντολές.

Καλώ και όσους διαφωνούν με τις τελευταίες εξελίξεις να κάνουν το ίδιο, πριν είναι πολύ αργά.

ΥΓ. Η συμμετοχή μου στην μουσική κατηγορία συνεχίζεται αποκλειστικά για τη χαρά της επικοινωνίας με τους φίλους μου. Όχι, δε θεωρώ πως το club με φιλοξενεί, γιατί πιστεύω πως του τόχω ανταποδώσει. Φυσικά, οι έχοντες την εξουσία, μπορούν να προχωρήσουν σε όποιο μέτρο θέλουν! :mad:

........
ΥΓ. Η συμμετοχή μου στην μουσική κατηγορία συνεχίζεται αποκλειστικά για τη χαρά της επικοινωνίας με τους φίλους μου. Όχι, δε θεωρώ πως το club με φιλοξενεί, γιατί πιστεύω πως του τόχω ανταποδώσει. Φυσικά, οι έχοντες την εξουσία, μπορούν να προχωρήσουν σε όποιο μέτρο θέλουν! :mad:

Μα ακριβώς για αυτό τον λόγο θα πρέπει να έρθεις Δαμιανέ ,
για τους φίλους σου που έχεις μέσα στο club.

Δαμιανέ, αν και δεν αισθάνομαι και πολύ διαφορετικά από σένα μετά τα τελευταία γεγονότα στην πίτα θα πάω.
Και θα πάω γιατί το Avclub δεν είναι 5-6 άτομα αλλά χιλιάδες.
Τον χρόνο μου που αφιέρωσα εδώ μέσα, την αγάπη μου γι αυτό το χώρο και τους φίλους που έκανα εδώ δεν τους χαρίζω σε κανέναν.
Κανένας δεν θα με διώξει από δώ, θα φύγω όταν εγώ γουστάρω κι όχι όποτε γουστάρουν αυτοί.

Υ.Γ. Να σημειώσω οτι εκείνη την ημέρα το σκεφτόμουν πολύ αν θα πάω γιατί τυχαίνει να έχω και γιορτή (Αγ. Χαραλάμπους) και γενέθλια μαζί.... Θα πάω όμως.

Last edited:
Απάντηση: Re: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Μα ακριβώς για αυτό τον λόγο θα πρέπει να έρθεις Δαμιανέ ,
για τους φίλους σου που έχεις μέσα στο club.

Αγαπητέ kokar, με τους φίλους μου μπορούμε να συνεννοηθούμε και να βρεθούμε όπου επιλέξουμε (τουλάχιστον με αυτούς που είναι στην Αθήνα). Δεν έχω λόγο να το κάνω υπό την αιγίδα ενός οργανισμού που με περιφρονεί. :mad:

Μπάμπη σε καταλαβαίνω, αλλά έχω διαφορετική προσέγγιση.

Re: Απάντηση: Re: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Αγαπητέ kokar, με τους φίλους μου μπορούμε να συνεννοηθούμε και να βρεθούμε όπου επιλέξουμε (τουλάχιστον με αυτούς που είναι στην Αθήνα). Δεν έχω λόγο να το κάνω υπό την αιγίδα ενός οργανισμού που με περιφρονεί. :mad:

Μπάμπη σε καταλαβαίνω, αλλά έχω διαφορετική προσέγγιση.

Μα μπορείς να πας , να καθίσεις με τους φίλους σου και να περιφρόνησεις και εσύ με την σειρά σου αυτούς που σε περιφρονούν .
Φιλικά πάντα Κώστας

Last edited:
Αν θυμάσαι και εγώ πριν από 2 εβδομάδες περίπου έκανα την ίδια κίνηση με εσένα ακυρώνοντας την συμμετοχή μου , αλλά μετά το ξανασκέφτηκα και είπα αυτό που σου είπε και ο Μπαμπης « το avclub δεν είναι η Δ.Ο αλλά όλα τα υπόλοιπα μέλη του»

Γιάννη στην πρόσθεση καλά τα πάτε...
Αυτό που μ' ανησυχεί όμως είναι οτι η αφαίρεση δεν φαίνεται να σας απασχολεί.
Ακόμα....

Ρε συ Μπάμπη, είναι δύσκολο να καταλάβεις και εσύ και ο Σπύρος, ότι προσπαθώ αυτη την ώρα να αποφορτήσω λίγο το κλίμα;τουλάχιστον εσύ με ξέρεις και λίγο....

Re: Απάντηση: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Λάθος....7.721!!!

Γιαννη να με συγχωρεις αλλα δεν ειναι η ωρα για πλακιτσα.

Οχι οταν υπαρχει ενα κλιμα που κανεις δεν θα ηθελε.

Βγαζω το καπελλο στον κοκαρ που παρολη την πικρια του εχει αυτη τη σταση.
Μακαρι να ειμουν εδω να ειμαι μαζι σας αλλα λογω υποχρεωσεων δε γινεται.

Θα το ηθελα ομως γιατι υπαρχουν παιδια που χαιρομαι την παρεα τους.
Και εδω για αυτους βρισκομαι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Γιαννη να με συγχωρεις αλλα δεν ειναι η ωρα για πλακιτσα.

Οχι οταν υπαρχει ενα κλιμα που κανεις δεν θα ηθελε.

Βγαζω το καπελλο στον κοκαρ που παρολη την πικρια του εχει αυτη τη σταση.
Μακαρι να ειμουν εδω να ειμαι μαζι σας αλλα λογω υποχρεωσεων δε γινεται.

Θα το ηθελα ομως γιατι υπαρχουν παιδια που χαιρομαι την παρεα τους.
Και εδω για αυτους βρισκομαι

Και εγω ,γιατί βρίσκομαι εδω τέτοια ώρα;γιά να υπερασπίσω την καρέκλα μου η γιά να κατοχυρώσω τον μισθό που μου δίνει το club;
Τα ίδια συναισθήματα έχουμε φίλε μου γιά αυτη την κοινότητα...τα ίδια.Είμαι και εγω εδω, όπως και τα υπόλοιπα μέλη γιά εμάς.
Κανείς μας δεν αγαπάει περισσότερο η λιγότερο το club ,αλά ακόμη και αν αυτο συμβαίνει δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα κρίνουμε τους εαυτούς μας.
Η προσφορά του κάθε ένα εδω μέσα, κρίνεται απο τις πράξεις του και τις συμπεριφορές του, αλά απο άλλους...όχι απο τους ίδιους.

Last edited:
Γιάννη μου σόρυ αλλά ή έχω πιει πολύ ή δεν καταλαβαίνω τίποτα !!!!!!!!

Απάντηση: Re: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Γιάννη μου σόρυ αλλά ή έχω πιει πολύ ή δεν καταλαβαίνω τίποτα !!!!!!!!

Μην πίνεις τέτοια ώρα βρε....δεν θα'χεις ύπνο με τίποτα...η μήπως κάνω λάθος;:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Μην πίνεις τέτοια ώρα βρε....δεν θα'χεις ύπνο με τίποτα...η μήπως κάνω λάθος;:ernaehrung004:

άστο Γιάννη, άλλη ώρα.......δεν πειράζει.

Πάντως έτσι δεν σβήνονται φωτιές που έχουν κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Καλήμέρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

άστο Γιάννη, άλλη ώρα.......δεν πειράζει.

Πάντως έτσι δεν σβήνονται φωτιές που έχουν κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Καλήμέρα.

...καιμιά φωτιά δεν πήγα να σβύσω Αντώνη...με παρεξήγησες, όμως δεν πειράζει.