η g30 σχέση με την st30 έχει thx certification - δυνατότητες ρύθμισης - ή calibration της εικόνας σε 2 modes (pro1, pro2) και ίσως λίγο καλύτερη ανακλαστική επιφάνεια.
η st30 από την άλλη μεριά είναι 3d και αυτό είναι το πλεονέκτημα της. για κάποιον που θέλει να επενδύσει σε μια τηλεόραση 3d και δεν θέλει να δώσει τα παραπάνω χρήματα της gt30 ή της vt30.
θεωρώ ότι με την τιμή που έχει σήμερα η 50αρα (1199+2γυαλιά) είναι μια πολύ έξυπνη και συμφέρουσα αγορά.
...Επισης, η calibration σε δυο modes τι σημαινει ?
Μαλιστα, ρωταω εκ μερους ενος φιλου που ειναι μεταξυ των δυο... κατοπιν δικης μου προτασης στο να παει σε Πανυ. Δε θελει να δωσει πανω απο 800ευρω αλλα χαλαλι για λιγα ευρω παραπανω. Εσυ ποια απο τις 2 θα προτιμουσες;η g30 σχέση με την st30 έχει thx certification - δυνατότητες ρύθμισης - ή calibration της εικόνας σε 2 modes (pro1, pro2) και ίσως λίγο καλύτερη ανακλαστική επιφάνεια.
η st30 από την άλλη μεριά είναι 3d και αυτό είναι το πλεονέκτημα της. για κάποιον που θέλει να επενδύσει σε μια τηλεόραση 3d και δεν θέλει να δώσει τα παραπάνω χρήματα της gt30 ή της vt30.
θεωρώ ότι με την τιμή που έχει σήμερα η 50αρα (1199+2γυαλιά) είναι μια πολύ έξυπνη και συμφέρουσα αγορά.
Μαλιστα, ρωταω εκ μερους ενος φιλου που ειναι μεταξυ των δυο... κατοπιν δικης μου προτασης στο να παει σε Πανυ. Δε θελει να δωσει πανω απο 800ευρω αλλα χαλαλι για λιγα ευρω παραπανω. Εσυ ποια απο τις 2 θα προτιμουσες;
δεν ξέρω που βρίσκεσαι αλλά στο πλάισιο συντάγματος την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στημένες δίπλα - δίπλα οι 42 άρες. δεν μπόρεσα να διακρίνω τρομερές διαφορές στην εικόνα τους. πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά. στην st παίρνεις το 3d και χάνεις σε κάποιες επιλογές στην εικόνα που έχει η g30 (thx certification - calibration).
Σχετικα με αυτα τα χαρακτηριστικά ειστε σιγουρη? επειδη η ST30 απ οσο ξερω δεν εχει PVR δηλαδη να μπορει να γραψει σε usb .. μπορεις να ρυθμισης την ωρα εγγραφης ενος προγραμματος που θα την εγγραφη ομως θα την αναλαβη να την κανει μια εξωτερικη μοναδα! μηπως κανω κατι λαθος?
![]()
τι εννοείς εξωτερική συσκευή??? αν μιλάμε για κάποιο δέκτη με δυνατότητα pvr μπορεί να το κάνει ο δέκτης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.