ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ (?)

gsourm

New member
30 June 2010
6
Λοιπόν , το να ψάξεις για τηλεόραση είναι ολόκληρο ταξίδι….(έχει όμως το ενδιαφέρον του)
Μετά από πολύ διάβασμα , ψάξιμο και χρόνο έχω καταλήξει σε ΔΥΟ μοντέλα (από τα εκατοντάδες που υπάρχουν )
Λαμβάνοντας υπ όψιν το budget (1000-1300) , και τις ίντσες (46-50) τα μοντέλα που δείχνουν να με ικανοποιούν είναι
SAMSUNG LE 46C650
PANASONIC TXP 46G20
Οι απόλυτοι λάτρεις του οικιακού σινεμά , σίγουρα θα πρότειναν την Panasonic…
Όμως , οι καθημερινές μας ανάγκες από την τηλεόραση είναι επίγεια κανάλια , ταινίες από DVD και αρχεία (.mkv κ.λ.π) καθώς και …τρομεροί αγώνες πινγκ –πονγκ στο Wii με τον γιο μου.
Η αλήθεια είναι ότι σε εκθεσιακό χώρο δεν μπόρεσα να παρατηρήσω και καμία φοβερή διαφορά ανάμεσα στις δυο οθόνες (αν και παίζουν ρόλο πάρα πολλά πράγματα γι αυτό).
Η μόνη εμφανής διαφορά ήταν η διαφορά σχεδιασμού … αν κάπου υστερεί σημαντικά η Panasonic σε σχέση με την Samsung αυτό είναι ο εξωτερικός τους σχεδιασμός…
Με κατώτερη τιμή στο skroutz 999 και κατώτερη τιμή από το public 1100 (μεταξύ ηλεκτρονικής , public , plaisio) νομίζω ότι θα είναι η επόμενη τηλεόραση μου (αφού πάρω ακόμη μερικές προσφορές)
ΥΓ. κατά την διάρκεια του ψαξίματος , είδα και άλλα μοντέλα άλλων εταιριών που έδειχναν αξιόλογα…

ΥΓ 2 : η αλήθεια είναι ότι έγραψα αυτό το ποστ με την ελπίδα να μου πει κάποιος ότι έχει βρει τα μοντέλα αυτά 30% φτηνότερα ή ότι υπάρχει κάπου σουπερ ντουπερ πρόσφορα για ένα πολύ καλύτερο μοντέλο απ αυτά στα ίδια λεφτά…:smile:

χμμ ειμαι και εγω στην ιδια φαση αλλα εγω εχω βρει το μοντελο αυτο της G20 τωρα απο διασταση λεω για 42 εγω ,την εχω βρει φθηνοτερα σε γνωστο μου 940 αλλα θα με ενδιεφερε και εμενα μια καλυτερη τιμη γιατι οχι και να ανεβω σε ιντσες αν ειναι μονο 100 η διαφορα , επισης κοιταω μονο μεγαλα καταστηματα ....

Έχω δει τη G20 στην έκθεση που διοργάνωσε στο Γκάζι το περιοδικό Ήχος και Εικόνα και μπορώ να πω ότι έχει απο τις καλύτερες εικόνες.

Για προσφορές καλό θα ήταν μια επίσκεψη από τα καταστήματα π.χ Saturn. Mediamarkt, Public, Κωτσόβολος κοκ μήπως και παίζει προσφορά για τις 2 συγκεκριμένες που ανέφερες.

Γιατί δεν παίρνεις την 50S20 που είναι φτηνότερη και μεγαλύτερη?
Το εξωτερικό media player είναι καλύτερη επιλογή απο το ενσωματωμένο στην TV.

Η αλήθεια είναι ότι σε εκθεσιακό χώρο δεν μπόρεσα να παρατηρήσω και καμία φοβερή διαφορά ανάμεσα στις δυο οθόνες (αν και παίζουν ρόλο πάρα πολλά πράγματα γι αυτό).

Η C650 είναι πολύ αξιόλογη TV αλλα για θέαση ταινιών BR δεν νομίζω οτι η Panasonic εχει ανταγωνισμό
Στο σπίτι θα δείς μια τελείως διαφορετική εικόνα με πολύ πιο πυκνό μαύρο και καλύτερη αντίθεση
Ο βασικός λόγος που υπερτερεί η Panasonic είναι όχι τόσο πολύ η ίδια η ποιότητα στην εικόνα όσο η κίνηση το οποίο δεν το καταλαβαίνεις εύκολα σε μια έκθεση
Αμα συνηθίσεις να βλέπεις ταινιες σε Plasma μετά σου φαίνεται περίεργη η κίνηση σε LCD

Ως κάτοχος σου προτείνω G20 ή S20 (Η εικόνα το βράδυ δεν εχει μεγάλες διαφορές απλά στην S20 λείπει η προρύθμιση THX και εχει ενα λιγότερο αντ.φίλτρο )

Οσο για την LG πάρα πολύ καλή TV αλλα οχι τόσο ανθεκτική στiς στατικές εικόνες Θέλει περισσότερη προσοχή στο Wii

O κύβος ερίφθη…..
Αγοράστηκε χθες η SAMSUNG 46 C650 και θα την έχω αύριο στο σπίτι…
Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια τους …:a0210:

Μεγεια.

Ευχαριστώ Yperion…
Να δώσω και τις πληροφορίες αγοράς μήπως ενδιαφέρουν κανένα…
Την αγόρασα από τον KOTSOVOLO στην Συγγρού 1100 σε 24 άτοκες …(σε μετρητοίς δεν κάνουν κάτι καλύτερο…)
Είναι ετοιμοπαράδοτη …
Με προβληματίζει αν θα πρέπει να δώσω 200 για επέκταση εγγύησης για 5 χρόνια…

αν θες τη γνωμη μου για την επεκταση της εγυησης ,ναι.συνηθος χαλανε οταν λυξη .δεν ειναι ευκολο να δινεις 1100 ευρω καθε φορα

ετσυ το βλεπω ,