Αποφυγή εκθεσιακού κομματιού

Akrok

New member
27 December 2013
39
Ο πωλητής μου λέει ότι έχει μόνο ένα κομμάτι. Εκθεσιακό δεν υπάρχει οπότε ψιλιάζομαι μην έχουν βάλει το εκθεσιακό στο κουτί και το σπρώχνουν σαν καινούριο. Πώς μπορώ να το καταλάβω εάν όντως δεν είναι εκθεσιακό;

Φίλε αυτό συμβαίνει, και εγώ αν δεν το έψαχνα θα την πατούσα μου έφεραν εκθεσιακό κομμάτι.
1) Η ταινία συσκευασίας της κούτας από την εταιρία είναι ποιο φαρδιά από αυτές που χρησιμοποιούν.
2) Έλεγξε της βίδες της βάσεις αν την έχουν τοποθέτηση εκεί θα δεις ότι υπάρχει πρόβλημα .
3) Όταν την βάλεις να παίξει ψάξε από το κρυφό μενού http://avclub.gr/forum/showthread.php/1394-Κρυφά-Μενού-τηλεοράσεων πόσες ώρες έχει παίξει ??????

Ο πωλητής μου λέει ότι έχει μόνο ένα κομμάτι. Εκθεσιακό δεν υπάρχει οπότε ψιλιάζομαι μην έχουν βάλει το εκθεσιακό στο κουτί και το σπρώχνουν σαν καινούριο. Πώς μπορώ να το καταλάβω εάν όντως δεν είναι εκθεσιακό;

Εγω θα κοιταζα - επιπλεον - το συγκεκριμενο καταστημα να παρεχει την δυνατοτητα επιστροφης εαν δεν μεινεις ευχαριστημενος απο το προιον.....

http://www.mediamarkt.gr/mcs/shop/return.html

Επίσης μέσα στο κουτί το πάνελ βρίσκεται συνήθως τυλιγμένο σε αφρόδες υλικό. Στο πλαίσιο υπάρχουν ζελατίνες και αυτοκόλλητα. Βάση, καλώδια, τηλεκοντρόλ κλπ είναι τακτοποιημένα στο κουτί και συνήθως είναι πιασμένα πάνω σε αυτό σε καθορισμένες θέσεις με ταινίες.

Την συσκευασια -δεν ξερω πως- αλλα την κανουν ακριβως οπως ητανε απο το εργοστασιο.
Ειναι εξπερ σε αυτο. Γι αυτο και σπανιζουν οι προσφορες εκθεσιακων κοματιων.
Πολλες φορες βγαινουνε προσφορες σε μοντελα, τα οποια στη πραγματικοτητα
ειναι τα λιγα κοματια που ειχαν στις εκθεσεις και ξανα-αμπαλαριστηκαν.

Επίσης μέσα στο κουτί το πάνελ βρίσκεται συνήθως τυλιγμένο σε αφρόδες υλικό. Στο πλαίσιο υπάρχουν ζελατίνες και αυτοκόλλητα. Βάση, καλώδια, τηλεκοντρόλ κλπ είναι τακτοποιημένα στο κουτί και συνήθως είναι πιασμένα πάνω σε αυτό σε καθορισμένες θέσεις με ταινίες.
Μόλις την έφερα σπίτι. Ήταν έτσι ακριβώς. Τα πάντα στη θέση τους. Έλεγξα βίδες κτλ δεν μου κίνησε καμία υποψία τίποτα.

Μόλις την έφερα σπίτι. Ήταν έτσι ακριβώς. Τα πάντα στη θέση τους. Έλεγξα βίδες κτλ δεν μου κίνησε καμία υποψία τίποτα.

μπορει να σου κατσει εκθεσιακο και να ειναι διαμαντι!!απο την αλλη μπορει να παρεις του κουτιου και να βασανιζεσαι...ο νομος του μερφι ειναι πιο συχνος απο τον νομο της βαρυτητας