Αποκωδικοποιητής mpeg-2 και τηλεόραση

koslak

New member
12 January 2010
25
Γεια σας παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας πήρα απο ένα θείο μου ενα αποκωδικοποιητή ο οποίος είναι μόνο mpeg-2 έχοντας συνδέση την κεραία στον αποκωδικοποιητή και την tv με τον αποκωδικοποιητή μέσω scart μιά χαρα πιάνω τα ψηφιακά της ERT αλλα δεν πιάνω τα υπόλοιπα αναλογικά. Τι μπορώ να κάνω για να έχω και τα δύο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια σας παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας πήρα απο ένα θείο μου ενα αποκωδικοποιητή ο οποίος είναι μόνο mpeg-2 έχοντας συνδέση την κεραία στον αποκωδικοποιητή και την tv με τον αποκωδικοποιητή μέσω scart μιά χαρα πιάνω τα ψηφιακά της ERT αλλα δεν πιάνω τα υπόλοιπα αναλογικά. Τι μπορώ να κάνω για να έχω και τα δύο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παρε ενα ακομα καλωδιο κεραιας και συνδεσε την εξοδο κεραιας του αποκωδικοποιητη στην εισοδο κεραιας της τηλεορασης. Τα ψηφιακα τα βλεπεις μεσω scart. Για να βλεπεις τωρα τα αναλογικα απλα κλεισε τον αποκωδικοποιητη η απλα επελεξε καναλι στην τηλεοραση.
Παντως επρεπε να εχεις επιλεξει mpeg4 γιατι σε λιγο διαστημα παλι θα ξανα αλλαζεις για να βλεπεις και τα ψηφιακα της digea.
Nikos