Απολύτως φθηνότερη 32αρα...

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,778
Αθήνα
...της προκοπής για φιλική οικογένεια, χωρίς απαιτήσεις! Απλά μην τα παίξει σε ένα 6μηνο!
Αν μπορείτε να κάνετε κάποιες προτάσεις...
Ευχαριστώ πολύ!!!!

Ευχαριστώ παιδιά!
Αυτό ήθελα να γράψω κ εγώ.
Μάλλον θέλουμε κάτι κάτω από το ψυχολογικό όριο των 200

Με μπέρδεψε το "της προκοπής" που είπες :)

Σε αυτήν την περίπτωση ξεχνάς το full hd, αν και δεν είναι κι απαραίτητο σ'αυτά τα μεγέθη αλλά υπάρχουν με πολύ λίγο παραπάνω από τα 200 και 2-3 επώνυμες

Κοίτα αυτήν την λίστα κι αν σου κάνει κάποια 'κλικ' ρώτα μας μήπως ξέρουμε τίποτα :)

http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=32+tv&price_max=220.001

Καλυτερα ομως σε μια επωνυμη απ' τις συγκεκριμενες, παρα να ψαχνεσε μετα.

Με μπέρδεψε το "της προκοπής" που είπες :)

Σε αυτήν την περίπτωση ξεχνάς το full hd, αν και δεν είναι κι απαραίτητο σ'αυτά τα μεγέθη αλλά υπάρχουν με πολύ λίγο παραπάνω από τα 200 και 2-3 επώνυμες

Κοίτα αυτήν την λίστα κι αν σου κάνει κάποια 'κλικ' ρώτα μας μήπως ξέρουμε τίποτα :)

http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=32+tv&price_max=220.001
Ευχαριστώ πολύ, ναι μάλλον δεν το έγραψα καλά
Πάντως δεν θα ήθελα μη επώνυμη.
Θα ενημερώσω για όλες κ ελπίζω να μπορούν να πάνε στις αλήθεια "της προκοπής"!
Από αυτές της λίστας προσωπικά θα πήγαινα στις επώνυμες που είναι οριακά πάνω από τα 200 ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλυτερα ομως σε μια επωνυμη απ' τις συγκεκριμενες, παρα να ψαχνεσε μετα.
Έτσι νομίζω κ εγώ.... Βέβαια την τελική απόφαση την έχει άλλος!

Θα ενημερώσω για όλες κ ελπίζω να μπορούν να πάνε στις αλήθεια "της προκοπής"!
Από αυτές της λίστας προσωπικά θα πήγαινα στις επώνυμες που είναι οριακά πάνω από τα 200 ...

Κοίτα, για να μη σε μπερδέψω εγώ με τη σειρά μου, κι από τη τελευταία λίστα, μια Samsung 32EH4003 π.χ. μια χαρά της προκοπής θεωρείται και είναι!

Απλά ξεκίνησα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα με δυνατότητα full hd ανάλυσης, αλλά να ξέρεις ότι στις 32 ίντσες το full hd πιο πολύ αφορά τον ψυχολογικό τομέα και όχι τον πρακτικό, καθώς για να διακρίνει κάποιος την λεπτομέρεια του πρέπει να κάθεται στο 1.5 μέτρο περίπου. Ειδικότερα από τα 1.8-2μ και πίσω δεν έχει λόγο ύπαρξης καθώς δεν θα μπορεί να διακρίνει διαφορά το ανθρώπινο μάτι διαφορά ανάμεσα στο full hd και το hd ready.

Για να μη σε μπερδεύω λοιπόν με λίστες προτείνω την Samsung 32EH4003 κατά πρώτο λόγο και την LG32LB550B κατά δεύτερο!