Απομακρυσμένη διαχείριση androdi tablet/mibox

Ultralord

Senior Member
26 April 2010
420
Καλησπέρα ,
Έχει κάποιος υπόψην του κάποιο app τύπου anydesk/teamviewer που μπορώ να διαχειριστώ android tablet ή mibox απομακρυσμένα ? όλα τα app που έχω δει είτε θέλουν επιβεβαίωση στην συσκευή που θέλω να συνδεθώ είτε αφού κάνω σύνδεση δεν έχω διαχείριση να ανοίξω εφαρμογή και να πατήσω πχ κλικς κλπ.

Ευχαριστώ!!

Δεν νομίζω να υπάρχει. Εξάλλου ακόμα και στο TeamViewer/anydesk κλπ χρειάζεται επιβεβαίωση από το άλλο μέρος. Δεν μπαίνεις αέρα πατέρα στο κομπιούτερ του άλλου.

Αναφέρομαι στην χρήση password unattended access οπως έχουν οι desktop εφαρμογές teamviewer/anydesk για να μπορείς να μπεις απευθείας.. προφανώς και αν θέλεις να μπεις κατευθείαν στον υπολογιστή σου θα μπορείς να μπεις.. δεν αναφέρομαι για συσκευή τρίτων και αναφέρομαι σε απομακρυσμένη android device..

εάν αναφέρεσαι σε έλεγχο android συσκευής μέσω PC, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά επιβεβαίωση από την πλευρά του server (android), τότε σίγουρα γίνεται.
Το έχω κάνει και με anydesk και με airdroid. Χρειάζεται απλώς να δώσεις δικαίωμα για unattended access από την πλευρά του android στον συγκεκριμένο client με τον οποίο συνδέεσαι

• Like
Reactions: Ultralord
και τα δύο που ανέφερα πιο πάνω φορτώνονται αυτόματα με την εκκίνηση στο android

Νομίζω με τις νεότερες version του Android αυτή η λειτουργία έχει καταργηθεί για λόγους ασφαλείας