Απομονωση Δαπεδου...

Tsakalos!

Supreme Member
8 December 2009
5,346
Samos!
Παιδες σε λιγες μερες θα κανω καποιες δουλειες στο σαλονι μου, και ειδικα εκει που θα μπει το ρακ του συστηματος μου. Συγκεκριμενα θα χτιστει μια μπαλκονοπορτα προς τα εξω, διμιουργοντας μια χωνευτη ντουλαπα στον τοιχο, και κει μεσα θα μπει το ρακ που φτιαχνω με ολα τα τσουτσουμπλεκια και την tv.
Επειδη ομως το μπαλκονι απεξω ειναι καπου 5-6cm χαμηλοτερα, και εχω ενα κενο ως προς την επιφανεια του σαλονιου, σκεφτηκα οτι ισως με παιρνει να κανω κανα σπεσιαλ κολπο ωστε να απομονωσω το ρακ απο τις δονησεις που θα υπαρξουν στο δωματιο. Ετσι σκεφτικα 1ον να βαλω στο δαπεδο αυτο το ειδικο μονωτικο αφρωδες υλικο που βαζουμε για ηχομονωση στα δαπεδα των πολυκατοικιων κατω απτα πλακακια, 2ον να ριξω 2-3cm μπετο αλλα με περλιτη μεσα, και απο πανω να στρωσω ενα μεγαλο κοματι γρανιτη παχους 4cm..
Για πειτε καμια αλλη ιδεα η αποψη.. :ears:
Υπαρχει κανα αλλο υλικο που δε το ξερω?. :ears:

Υπάρχουν ειδικά ηχομονωτικά που μπένουν κάτω από τα laminate και από επάνω βάλε μια πλάκα γρανίτη! Με το ηχομονωτικό να είναι γύρω γύρω από τον γρανίτη ή άφησε μισό πόντο γύρω γύρω και βάλε μαστίχη!

Τέλος πρόσεξε πολύ στη μόνωση μέσα και έξω του μπαλκονιού για τα νερά...μαστίχη στο σοφατεπί έξω και γενικά καλή μόνωση στη γωνίες...

φιλε μου πατερα μπετατζη και αδερφο πλακα εχω! οποτε απο μονωση μια χαρα θα ναι! :grinning-smiley-043

Αν θέλεις ηχομόνωση πρέπει να βάλει 4-5cm άμμο. Εαν μόνωση κραδασμών τότε κάντο πλωτό.

Μονωση κραδασμων θελω...Ο περλιτης νομιζω ειναι πολυ καλυτερος απτην αμμο για ηχομονωση..θα παω να δω απο αυριο τι υλικα βρισκω εδω Σαμο..