Απόντες εραστές - και 'Απιστοι Θωμάδες'...

Απάντηση: Re: Απόντες εραστές - και 'Απιστοι Θωμάδες'...

καλά, χαλαρώστε ... δεν ήταν τόσο χάλιες οι Ασίες ... άσε που καθοδηγούσε πρώην ρόξυς .... μπορώ να μνημονεύσω τουλάχιστον 1000 χαλιότερους ...

Tι 'θελα και το ανεβασα...:bang:

ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ... καταρχήν, μιλάμε για πιστολέρος των στούντιος, με τεράστια εμπειρία και από την συμμετοχή σε γκρουπάρες, δεξιοτέχνες των οργάνων τους που θα μπορούσαν να παίξουν τα πάντα ... σκάρωσαν και ένα μάτσο τραγουδάκια στο πνεύμα της εποχής και επιτέλους έπιασαν και αυτοί, για λίγα χρόνια, την καλή .... δεν αγόρασα δίσκο τους ή οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν θα τους αρνηθώ και το δικαίωμα ύπαρξης, σε έναν κόσμο όπου ο κάθε ατάλαντος παπάροβιτς με δήθεν όραμα και παραμύθα στρατολόγησε μιλιούνια ημιασχέτων οπαδών να τον δοξάζουν στον αιώνα τον άπαντα ...

και δεν είμαι καθόλου οφ τόπικ, αφού οι μισοί KC κατά καιρόν έπαιξαν στους Ασίες, μην πω και για τους μισούς Yes που ανεφέρθησαν στο παρόν νήμα, έστω και εικονογραφικά ...
και μεταξύ μας, θεωρώ το ''show me the money'' κίνητρο τους πολύ τιμιότερο από λογής λογής άλλα ύποπτα ...

αυτά .... ποιός θα μου το έλεγε ότι κάποτε θα γινόμουν συνήγορος υπεράσπισης των asia ... για τον Τζον, ρε γμτ... κοίτα το το φουκαριάρικο ... μια ζωή 2η γραμμή ... ενώ έπαιζε παππάδες ...

http://www.youtube.com/watch?v=kfddDcFRtDc

για να μην πω ότι και το πλέον αγαπημένο μου KC άλμπουμ, το Red, του ανήκει κατά το 1/3 ....

Πέρας !

για να μην πω ότι και το πλέον αγαπημένο μου KC άλμπουμ, το Red, του ανήκει κατά το 1/3 ....

Πέρας !

μα το πρόβλημα των KC ήταν πάντα η φωνή . Και ο Wetton συνεχίζει την μακρά παράδοση αντιπαθητικών φωνών που καταστρέφουν την μουσική.

για σου Τζιμη αυτες ειναι πυραμιδες

οι Ασια ηταν αυτοι που ελεγαν το The heat of the moment?? μπρρρρρ
ακομα και στη σκεψη με πιανει κατι,.....

παρτε αλλη μια και μην ακουσω για prog :furious3:

http://www.youtube.com/watch?v=wR8U2xK0YCA
Third Ear Band-Behind The Pyramids

ενταξει ψιλοταιριαζει και στο νημα

Πέρας !
Larks' Tongues in Aspic, Starless and Bible Black και Red, αριστουργήματα!
Και στα τρία συμμετοχή και πρωταγωνιστικό ρόλο ο μεγάλος μουσικός John Wetton. Εντάξει η φωνή του δεν ήταν ...συναρπαστική, αλλά αυτό δεν σκιάζει τι υπόλοιπες χάρες του...

για να μην πω ότι και το πλέον αγαπημένο μου KC άλμπουμ....

Δεν ξερω τι λες για KC αλλα εμενα ειναι αυτο...

kcsband.jpg

:aetsch:

Θα με πυροβολησει στο τελος....

Re: Απάντηση: Re: Απόντες εραστές - και 'Απιστοι Θωμάδες'...

kcsband.jpg

Πάνο, στις καρέκλες με το that's the way i like it αναφέρεσαι;
Τι μου θύμισες τώρα βρε συ. Ήταν ο ύμνος της αντίπερα όχθης... :flipout:

kcsband.jpg

καλά το έχω πάρει σε βινυλιακή επανέκδοση Mobile Fidelity. Α-ρι-στούρ-γη-μα....!!!!!!!

kcsband.jpg

Image.ashx

Είστε θεότρελοι! (με την καλή έννοια)!
Δεν υπάρχετε! Αλλά αν υπήρχατε θα ήμουν εγώ εδώ? Όχι……
Τρελό νιάου ο KC:flipout::flipout::flipout:
Αυτός ο ασπρουλιάρης γκομενίσκος , στα 70ς περίπου έκανε στο disco funk αυτό που περίπου κάνει σήμερα ο Timbalaland στο r&b. Ομογενοποίηση του ήχου.....

Ένα καλό κομμάτι .....
I get llifted!
και δεν ειναι και ακριβως δικό του!

Last edited:

Image.ashx

Είστε θεότρελοι! (με την καλή έννοια)!
Δεν υπάρχετε! Αλλά αν υπήρχατε θα ήμουν εγώ εδώ? Όχι……
Τρελό νιάου ο KC:flipout::flipout::flipout:
Αυτός ο ασπρουλιάρης γκομενίσκος , στα 70ς περίπου έκανε στο disco funk αυτό που περίπου κάνει σήμερα ο Timbalaland στο r&b. Ομογενοποίηση του ήχου.....

Ένα καλό κομμάτι .....
I get llifted!
και δεν ειναι και ακριβως δικό του!
Θα με συγχωρέσεις, αλλά μπροστά στη ομορφιά που έβαλες, όλα τα άλλα φαντάζουν τόσο ασήμαντα!