Απόψεις για αγορά τηλεόρασης 55"_Samsung 55" UE F6500 ή Sony KDL-55W805A;

fr33z3r

New member
29 April 2008
15
Καλημέρα παιδιά,
ενδιαφέρομαι να αγοράσω άμεσα TV προς αντικατάσταση της παλαιάς μου ΑΜΟΙ η οποία κατέληξε.

Η απόσταση θέασης κυμαίνεται μεταξύ 3-4 μέτρων και πιστεύω πως μια 55αρα θα με καλύψει επαρκώς.

Το budget κυμαίνεται στα 1.200-1.400 το μαξιμουμ.

Η χρήση θα είναι με σειρά προτεραιότητας για
ταινίες/σήριαλ με το media player της (οπότε η συμβατότητα με αρχεία εικόνας,'ηχου,υποτίτλους ειναι σημαντικός παράγοντας για εμένα)
tv programme (κυρίως ειδήσεις,παιδικά προγράμματα)
3d ταινίες για τα παιδιά
αθλητικά απο ΝΟVA
smart tv
screen mirroring (Για τα ταμπλετ/φαμπλετ κλπ)
gaming ( λίγο προς το παρόν αλλά τα μικρά μεγαλώνουν γρήγορα και κάποια στιγμή θα το βρω μπροστά μου:-)

Το δε πάνελ να είναι στα 100hz πραγματικά.

Εχω προσανατολιστεί ανάμεσα στις

Samsung 55" UE F6500 και Sony KDL-55W805A
με τη Sony να με εχει κερδίσει με την ποιότητα της εικόνας της η δε Samsung με τις smart δυνατοτητές της.

Επειδή ολα μου τα devices (phablet/tablet/smartphone) στο σπίτι είναι της Samsung σκέφτομαι να κατασταλάξω εκεί και λόγω συμβατότητας και καλύτερης επικοινωνίας υποθέτω μεταξύ τους.

Κάθε αποψή σας θα είναι πολύ χρήσιμη για να επιλέξω την όσο το δυνατό πιο κομμένη και ραμένη στα μέτρα των απαιτήσεων μου τηλεόραση.
Οπως επίσης κάθε άλλη επιλογή που πιθανά να έχετε να μου προτείνετε για κάποιο άλλο brand /μοντέλο περαν των αναφερομένων.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας και περιμένω με ανυπομονησία τις απόψεις σας.

Απάντηση: Απόψεις για αγορά τηλεόρασης 55"_Samsung 55" UE F6500 ή Sony KDL-55W805A;

η σονυ παιζει πολυ εντυπωσιακα φετος στα καταστημα σε λειτουργεια καταστηματος για γυρισε την σε οικιακη χρηση σε σινεμα ομοιως και την 6500 να τις δεις στα φωτα του καταστηματος.Σε σκοτεινο χωρο θα παρεις καλυτερη αποδοση απο την 6500 οσον αφορα μαυρο και αντιθεση

Απάντηση: Απόψεις για αγορά τηλεόρασης 55"_Samsung 55" UE F6500 ή Sony KDL-55W805A;

Αν χρειάζεσαι σχετικά μεγάλες γωνίες θέασης την W805 ή και την Panasonic ET60, αλλιώς την F6500. Η θέαση 3D δεν συνίσταται για μικρά παιδιά.

Re: Απάντηση: Απόψεις για αγορά τηλεόρασης 55"_Samsung 55" UE F6500 ή Sony KDL-55W80

Αν χρειάζεσαι σχετικά μεγάλες γωνίες θέασης την W805 ή και την Panasonic ET60, αλλιώς την F6500. Η θέαση 3D δεν συνίσταται για μικρά παιδιά.

συμφωνω..σε αυτη την τιμη η τριαδα ειναι samsung f6500 sony w805 panasonic et60...

Re: Απάντηση: Απόψεις για αγορά τηλεόρασης 55"_Samsung 55" UE F6500 ή Sony KDL-55W80

η σονυ παιζει πολυ εντυπωσιακα φετος στα καταστημα σε λειτουργεια καταστηματος για γυρισε την σε οικιακη χρηση σε σινεμα ομοιως και την 6500 να τις δεις στα φωτα του καταστηματος.Σε σκοτεινο χωρο θα παρεις καλυτερη αποδοση απο την 6500 οσον αφορα μαυρο και αντιθεση

Θα την τσεκάρω ασαπ σε συνθήκες οικιακής χρήσης ευχαριστώ για τι tip,
Ολα τα reviews αναφέρουν το θέμα μαύρου/αντίθεσης το εχω υπόψιν μου αν και στα καταστήματα οπου την έχω δει λόγω φωτισμού δεν δείχνει αυτήν την αδυναμία της.

Πρόβλημα με γωνία θέασης δεν έχω για αυτό και δεν επέμεινα πολύ σε Panasonic.Την είχα υπόψιν μου και για την ισοροπία μεταξυ εικόνας και smart δυνατοτήτων και τώρα που μου την προτείνεις θα την κοιτάξω πιο διεξοδικά.
Εχεις πολύ δίκιο με το 3d πόσο μάλλον και με το3d της Samsung που είναι και active.Μέχρι να φθάσουν σε ηλικία που θα συνίσταται θα τα χρησιμοποιώ εγω αποκλειστικά ;-)

συμφωνω..σε αυτη την τιμη η τριαδα ειναι samsung f6500 sony w805 panasonic et60...
Αρα είμαστε σε καλό δρόμο :-)

Πάντως μάλλον προς τη Samsung με βλέπω αυτή τη στιγμή την οποία οβερολ θεωρώ την πιο κοντά στις ανάγκες μου.

Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές, κάθε επιπλέον άποψη είναι καλοδεχούμενη.

Πάντως μάλλον προς τη Samsung με βλέπω αυτή τη στιγμή την οποία οβερολ θεωρώ την πιο κοντά στις ανάγκες μου.

Tην οποία και σήμερα παραλάβαμε και απο εδω και στο εξής θα τα λέμε στο σχετικό thread.Ευχαριστώ όσους φίλους βοήθησαν με τις απόψεις τους...much appreciated :-)

Καλορίζικη και καλοθέατη. :a0210:

Καλορίζικη και καλοθέατη. :a0210:

Eυχαριστώ πολύ Μιχάλη.
Φυσικά εχω μείνει έκθαμβος με τις πρώτες θεάσεις, από την έρμη την ΑΜΟΙ που παίρνει σκυτάλη η διαφορά είναι χαοτική σε όλα τα επιπεδα (εμ τι θα ήταν θα μου πείτε:-)