Άποψη για Hisense H55U8B;

Tsoupri

Established Member
3 August 2020
229
Αθήνα
Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα μιας και εγώ ψάχνω άμεσα για τηλεόραση, (μπορεί και αύριο να προβώ στην.αγιρα αν βρω κάτι καλό) κάπου διάβασα εδώ για την συγκεκριμένη εταιρία την οποία δεν την γνώριζα καθολου.

Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο μοντέλο;

Hisense h55u8b

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο σκρουτζ γράφουν τα καλητερα για τα λεφτά της. Στο ίντερνετ που ψάχνω και εγώ, στην Αμερική υπάρχει το μοντέλο H8g που δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με το u8b που πουλάνε εδώ...
Το h8g στην Αμερική παντός λένε κάνει παπάδες και βάζει κάτω Τv διπλάσιας τιμής σε εικόνα..

Την αγόρασε ξάδερφος και την είδα για κάνα δίωρο από κοντά.

Πολύ καλό πινελάκι. Μέτριο λογισμικό.
By default έχει ενεργοποιημενα πολλά image tweaks που χαλανε την εικόνα.
Όταν τα απενεργοποιησεις θα δεις και τη σωστή της εικόνα.

Εννοείται την αγοραζεις πακέτο μσ την 5ετη εγγύηση.

Καλησπερα φιλε μμμ..Την εχω απο το πασχα Σαν εικονα σε γενικες γραμμες ειναι πολθ καλη.Συνδεσημοτηα φουλ δεν της λειπει κατι!Απο εφαρμογες δεν εχει και πολλα πραγματα λογο Vidaa.....Απο ηχο θα τολμουσα να πω παρα πολυ καλος!
Απο την αλλη μερια....δεν ξερω αν ειναι μονο σε μενα αλλα βλεπω κατι χωρις να μπορω καν να το περιγραψω και με ενα ψαξημο στο ιντερνετ πασχει απο flickering,σε φαση που θελω να την σπασω!Στα καναλια παει σφαιρα....αλλα αν βλεπεις νετφλιξ πχ στα 60hz την σπας ανετα!!Εχω δοκιμασει διαφορες ρυθμισεις αλλα μπα τζιφος.
Αν εισαι κοντα μμ εισαι καλοδεχουμενος να ερθεις να την δεις!!
Νασται ολοι καλα!!!
Αν δεις στο σκρουτζ στα σχολια καπου θα δεις κα εμενα :HTEHETH63: