ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ SAMSUNG

arktura

New member
25 March 2011
7
Διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ και πραγματικά έχω ενημερωθεί για πάρα πολλά θέματα.Ενδιαφέρομαι για αγορά δύο τηλεοράσεων.Η μια θα είναι για το σαλόνι με απόστασης θέασης 1,5-2.25 μέτρα και η άλλη για το υπνοδωμάτιο.Είχα καταλήξει στις samsung 40 c750 και 32 c650.Διαβάζοντας όμως εδώ στο φόρουμ είπα να περίμένω τα καινούργια μοντέλα.Η ερώτηση μου είναι αν θα υπάρξουν καινούργια μοντέλα lcd.Γιατί όπως βλέπω προσανατολίζονται μόνο για lcd-led και plasma.Είμαι πραγματικά σε δίλημμα.Να περιμένω τα καινούργια μοντέλα ή να πάρω ένα απο τα τελευταία αναπομείνατα κομμάτια των τηλεοράσεων που σας είπα.Κάθε βοήθεια ευπροσδεκτή.Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Θα υπαρχουν και μοντελα LCD με τις κλασσικες λαμπες CCFL.

Και αυτες οι δυο που αναφερεις μια χαρα ειναι παντως αν και στα 2.25 μετρα καλυτερα θα ηταν να παρεις 46" ριχνοντας λιγο την τηλεοραση για το υπνοδωματικο οπου μια C450 η C530 ειναι νομιζω αρκετη,

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Πάντως μέχρι τώρα δεν έχω διαβάσει κάτι για τις D750 και D650.Είναι σίγουρο οτι θα βγούν;Τα 50hz για παρακολούθηση αθλητικών και ταινιών θεωρείς οτι δεν είναι πρόβλημα;

Δευτερη τηλεοραση ειναι δεν νομιζω οτι υπαρχουν και τοσες απαιτησεις. Aν ομως νομιζεις οτι θα σου λειψουν τα 100 Hz παρε μια LG 32LD550 να γλιτωσεις και καποια λεφτα. Ετσι και αλλιως αν καθεσαι μακρυα δεν θα δεις μεγαλη διαφορα στην εικονα με την C650.

Για την D650 ειχε εμφανιστει σε καποια Τουρκικα site αλλα εχεις δικιο οτι σε επισημες ανακοινωσεις δεν την βλεπω...

http://www.techradar.com/news/telev...o-choose-the-best-tv-to-buy-709255?artc_pg=12

Last edited:
Επειδή δεν υπάρχει χώρος για dvd player.Θεωρείς οτι με την lg δεν θα έχω πρόβλημα στην παρακολούθηση ταινιών μέσω usb;

Για το 2010 οι LG δεν επαιζαν ηχο DTS σε mkv. Για το 2011 θα δειξει.

Απο οτι βλεπω απο τις καινουργιες πας για την 32αρα σε D580 Series (LCD) η D5520 Series (LED) τουλαχιστον (για να εχει 100 hz) και για 40/46" σε D6100 Series (LED) για 3D.

Μήπως ξέρεις να μου πεις και σε τι τιμές περίπου θα κινηθούν τα μοντέλα αυτά;Συγγνώμη αν σε κούρασα με τις συνεχείς ερωτήσεις μου.

Μακαρι να ηξερα να σε βοηθησω.

Οι νομοι της αγορας παντως λενε οτι οι τιμες θα ειναι κοντα σε αυτες που εχουν τα μοντελα που αντικαθιστουν.

Επειδή απέκτησα πριν λίγες ημέρες την 40C750,είναι τέλεια τηλεόραση αλλά τελικά μάλλον έπρεπε 46'' (2,5μ).Ας όψεται η κρίση...
Ολοι εδώ μέσα βοήθησαν σε μια πολύ καλή επιλογή αν και είμαι μέσος χρήστης ''βλέπω''πλέον πολύ διαφορετικά.
Προχώρα μην περιμένεις,650 δεν ξέρω εάν θα βρείς,750 λόγω μεγαλύτερου κόστους υπάρχουν.Μην ξεχνάς 46''οπωσδήποτε.Κάτι παίζει με αντιπροσωπεία (σχετικά με την διάθεση)πάντως.....

Την 650 την έχω βρεί στο πλαίσιο.Την 750 δεν ξέρω απο που να πάρω.Εσύ απο που την πήρες και σε τη τιμή;Απο το apothema.gr έχει ψωνίσει κανείς;

Πάρε την 650 σε 46'' απο πλαίσιο στα 999.Αν και απο ότι είδα στο νήμα της 750 τώρα στην Γερμανία στο amazon.de προσφορά c750 46'' στα.........(κρατηθείτε) 699 με δωρεάν μεταφορικά στην Γερμανία!!!!Εδώ είναι για να μην πώ.......τέλος.:fahne90: