απορια για mp3 μουσικη σε dvd player

serreos73

AVClub Addicted Member
28 June 2006
2,429
ΑΘΗΝΑ-ΑΛΙΜΟΣ
εχω το pioneer 600 και συνδεσα στην θυρα του ενα εξωτερικο σκληρο δισκο με 60 gb περιπου τραγουδια Mp3 ομως ανοιγοντας το μενου με τα αρχεια ..διαπιστωσα οτι δεν μου εμφανιζει παρα πολλα Mp3, ενω στο Pc εμφανιζονται κανονικα ολα...γνωριζει κανεις τι μπορει να συμβαινει?

Ο σκληρός είναι διαμορφωμένος σε fat; Λογικά ναι. Τα αρχεία που έχεις μέσα είναι όλα mp3 ή έχεις και άλλες μορφές ήχου (wma, wav κ.λ.π); Γιατί πιθανόν κάποια τέτοια αρχεία να μην αναγνωρίζονται.

ο σκληρος δισκος ειναι διαμορφωμενος σε φατ..τον διαβαζει κανονικα..μπαινω μεσα σε φακελους..που σε πολλους εμφανιζεται αδειος..ή εχει λιγα απο οσα εχει..ολα ειναι σε Mp3, μηπως παιζει θεμα τιποτα θεμα ασφαλειας ή αυτο που ειναι 192/kbs? το περιεργο ειναι οτι συνεδεσα το σκληρο δισκο με το wd live tv που εχω και τα διαβαζει ολα κανονικα...

και εγω αυτο υποψιαζομαι...και επειδη τα αρχεια με την μουσικη (κοντα στα 10 000 κομματια) ειναι μιας φιλης μου και θελει να αγορασει player με usb δεν ξερω αν σε αλλο player θα τα παιζει (θα της προτεινω το πανασονικ bd60)