N Ntinos P AVClub Fanatic 26 June 2006 22,938 13 November 2008 #1 Σας ρωτω για λογαριασμου του ανηψιου μου.... "Θειε, μπορω να αντιγραψω αυτα που εχει μεσα η μεμορι στικ ενος φιλου μου στην δικη μου μεμορι στικ ??" Τι να του πω του παιδιου ? Αν γινεται, πειτε μου σας παρακαλω πολυ και το πως. Ευχαριστω.
Σας ρωτω για λογαριασμου του ανηψιου μου.... "Θειε, μπορω να αντιγραψω αυτα που εχει μεσα η μεμορι στικ ενος φιλου μου στην δικη μου μεμορι στικ ??" Τι να του πω του παιδιου ? Αν γινεται, πειτε μου σας παρακαλω πολυ και το πως. Ευχαριστω.
Αλέξης Supreme Member 20 June 2006 6,323 13 November 2008 #2 Ntinos_ said: Σας ρωτω για λογαριασμου του ανηψιου μου.... "Θειε, μπορω να αντιγραψω αυτα που εχει μεσα η μεμορι στικ ενος φιλου μου στην δικη μου μεμορι στικ ??" Τι να του πω του παιδιου ? Αν γινεται, πειτε μου σας παρακαλω πολυ και το πως. Ευχαριστω. Click to expand... Μπορεί να πω κοτσάνα ... αλλά αν τις βάλει και τις 2 πάνω στο PS2 λογικά θα του βγάλει σχετική επιλογή.
Ntinos_ said: Σας ρωτω για λογαριασμου του ανηψιου μου.... "Θειε, μπορω να αντιγραψω αυτα που εχει μεσα η μεμορι στικ ενος φιλου μου στην δικη μου μεμορι στικ ??" Τι να του πω του παιδιου ? Αν γινεται, πειτε μου σας παρακαλω πολυ και το πως. Ευχαριστω. Click to expand... Μπορεί να πω κοτσάνα ... αλλά αν τις βάλει και τις 2 πάνω στο PS2 λογικά θα του βγάλει σχετική επιλογή.
Μιχάλης Κορ. Moderator Staff member 18 June 2006 21,595 Πειραιάς 13 November 2008 #3 Καμία κοτσάνα Αλέξη. Έτσι είναι. Βάζεις κ τις δύο κάρτες πάνω στο ps2 κ αντιγράφεις ότι θες από την μία στην άλλη.
Καμία κοτσάνα Αλέξη. Έτσι είναι. Βάζεις κ τις δύο κάρτες πάνω στο ps2 κ αντιγράφεις ότι θες από την μία στην άλλη.
Αλέξης Supreme Member 20 June 2006 6,323 13 November 2008 #4 Re: Απάντηση: Απορια για PS2 Μιχάλης Κορ. said: Καμία κοτσάνα Αλέξη. Έτσι είναι. Βάζεις κ τις δύο κάρτες πάνω στο ps2 κ αντιγράφεις ότι θες από την μία στην άλλη. Click to expand... :ernaehrung004:
Re: Απάντηση: Απορια για PS2 Μιχάλης Κορ. said: Καμία κοτσάνα Αλέξη. Έτσι είναι. Βάζεις κ τις δύο κάρτες πάνω στο ps2 κ αντιγράφεις ότι θες από την μία στην άλλη. Click to expand... :ernaehrung004:
N Ntinos P AVClub Fanatic 26 June 2006 22,938 13 November 2008 #5 Eυχαριστω πολυ και τους δυο. Τον Αλεξη για την λυση, τον Μιχαλη για την επιβεβαιωση Μιχαλη, ποοτε να σου φερω το imac για να δουμε κανα "παραθυρο" ... ;-)
Eυχαριστω πολυ και τους δυο. Τον Αλεξη για την λυση, τον Μιχαλη για την επιβεβαιωση Μιχαλη, ποοτε να σου φερω το imac για να δουμε κανα "παραθυρο" ... ;-)
Μιχάλης Κορ. Moderator Staff member 18 June 2006 21,595 Πειραιάς 13 November 2008 #6 Απάντηση: Re: Απορια για PS2 Ntinos_ said: Eυχαριστω πολυ και τους δυο. Τον Αλεξη για την λυση, τον Μιχαλη για την επιβεβαιωση Μιχαλη, ποοτε να σου φερω το imac για να δουμε κανα "παραθυρο" ... ;-) Click to expand... H πόρτα μου είναι ανοιχτή φίλε μου ! Πάρε με τηλ να κανονίσουμε. :call2:
Απάντηση: Re: Απορια για PS2 Ntinos_ said: Eυχαριστω πολυ και τους δυο. Τον Αλεξη για την λυση, τον Μιχαλη για την επιβεβαιωση Μιχαλη, ποοτε να σου φερω το imac για να δουμε κανα "παραθυρο" ... ;-) Click to expand... H πόρτα μου είναι ανοιχτή φίλε μου ! Πάρε με τηλ να κανονίσουμε. :call2:
Μιχάλης Κορ. Moderator Staff member 18 June 2006 21,595 Πειραιάς 13 November 2008 #7 Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορια για PS2 Αλέξης said: :ernaehrung004: Click to expand... :beerglass:
N Ntinos P AVClub Fanatic 26 June 2006 22,938 13 November 2008 #8 Re: Απάντηση: Re: Απορια για PS2 Μιχάλης Κορ. said: H πόρτα μου είναι ανοιχτή φίλε μου ! Πάρε με τηλ να κανονίσουμε. :call2: Click to expand... ΟΚ, (απο βδομαδα)
Re: Απάντηση: Re: Απορια για PS2 Μιχάλης Κορ. said: H πόρτα μου είναι ανοιχτή φίλε μου ! Πάρε με τηλ να κανονίσουμε. :call2: Click to expand... ΟΚ, (απο βδομαδα)