Απορία για tv service LG-Samsung.

grevenger

Established Member
Φίλοι γεια σας.
Έχω βάλει μπρος την αγορά μιας τηλεόρασης 37 έως 42 ίντσες, ώστε να εξοπλίσει έναν μικρό χώρο που έχω στην επαρχία, σε μια αρκετά μεγάλη πόλη στη Θεσσαλία. Θέλω να ρωτήσω όποιον έχει εμπειρία από τα service των LG και Samsung στις τηλεοράσεις, τα εξής:
Σε περίπτωση βλάβης, στέλνουν και οι 2 εταιρίες στο χώρο μου άνθρωπο να πάρει την tv, ή θα πρέπει να την στέλνω εγώ στις αντιπροσωπείες της Αθήνας; Υπάρχει περίπτωση λέτε να αρνηθούν να έρθουν να την πάρουν, λόγο απόστασης από Αθήνα, κλπ;
Επίσης, ποια από τις 2 πιστεύετε έχει το πιο αξιόπιστο σέρβις όσον αφορά την ταχύτητα και την εξυπηρέτηση στον πελάτη;

Το 1ο ερώτημα το έθεσα και στις 2 εταιρίες τηλεφωνικώς, και μου απάντησαν καταφατικά. Κάτι όμως στην υπάλληλο της Samsung με χάλασε, σαν να μην ήταν και πολύ κατατοπισμένη στο συγκεκριμένο θέμα. Αντίθετα, η της LG με έπεισε, λέγοντάς μου ότι δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να μην έρθει τεχνικός, όπου και αν βρίσκομαι, από τη στιγμή που είναι 32'' και πάνω, παρόλο που το συμβόλαιο εγγύησης νομίζω ότι δεν το λέει ρητά.

Εσείς; Ποια η εμπειρία σας στον συγκεκριμένο τομέα, και ειδικά στο θέμα του να έρθουν να την πάρουν από το σπίτι;

Η εξυπηρέτηση του σέρβις είναι ένας αρκετά σημαντικός παράγοντας για την αγορά μου, οπότε περιμένω της απαντήσεις - εμπειρίες σας και το όποιο σχόλιό σας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ως τηλεοράσεις καλύτερες είναι οι samsung.. ως καλύτερο service έχει η lg..

Σε μια lg που εχω νιμισα οτι ειχα προβλημα και καλεσα το service,αλλα τελικα η τηλεοραση δεν ειχε τιποτα,ειχα κανει λαθος.Παρ ολα αυτα ομως με καλουσαν επιμονα για να ερθουν να τη παρουν για ελεγχο και αυτο ειναι στα συν..Η τηλ. ηταν ακομη στην εγγυηση.

Το χρειάστηκες ποτέ; Για πες περισσότερες λεπτομέρειες...
Ναι το χρειαστηκα 2 φορες στην προηγουμενη τηλεοραση που ειχα!!Την πρωτη φορα μου εγινε αντικατασταση της τβ με καινουργια λογο προβληματος στο μονιτορ της οθονης.Και στην δευτερη φορα αλλαγη πλακετας με χρηματικο κοστος!!λογο οτι ειχε τελειωση η εγγυηση μου!!!!αλλα με 6 μηνες εγγυηση απο αυτους.Το θετικο ειναι οτι δεν περιμενα πολυ για να μου φερουν την επισκευασμενη τβ σπιτι!!!3 με 4 εργασιμες μερες εκαναν το για να μου την φερουν.Ας ελπισουμε οτι και στο νεο προβλημα που εχω με την καινουργια τηλεοραση που αγορασα[Samsung τηλεοραση παλι] να πραξουν το ιδιο.:a0210:
Υ.Γ Γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο το σερβις τους.

Ναι το χρειαστηκα 2 φορες στην προηγουμενη τηλεοραση που ειχα!!Την πρωτη φορα μου εγινε αντικατασταση της τβ με καινουργια λογο προβληματος στο μονιτορ της οθονης.Και στην δευτερη φορα αλλαγη πλακετας με χρηματικο κοστος!!λογο οτι ειχε τελειωση η εγγυηση μου!!!!αλλα με 6 μηνες εγγυηση απο αυτους.Το θετικο ειναι οτι δεν περιμενα πολυ για να μου φερουν την επισκευασμενη τβ σπιτι!!!3 με 4 εργασιμες μερες εκαναν το για να μου την φερουν.Ας ελπισουμε οτι και στο νεο προβλημα που εχω με την καινουργια τηλεοραση που αγορασα[Samsung τηλεοραση παλι] να πραξουν το ιδιο.:a0210:
Υ.Γ Γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο το σερβις τους.

Πάλι το σέρβις θα χρειαστείς; Τώρα ποιο μοντέλο έχεις; Τι πρόβλημα παρουσίασε; Μήπως τελικά δεν "σε πάει" η Samsung, αφού ό,τι πέρνεις χαλάει; :smile:

Για το servise της Samsung δεν ξερω και πολλα.Για της LG εχω ακουσει τα καλυτερα.

Πάλι το σέρβις θα χρειαστείς; Τώρα ποιο μοντέλο έχεις; Τι πρόβλημα παρουσίασε; Μήπως τελικά δεν "σε πάει" η Samsung, αφού ό,τι πέρνεις χαλάει; :smile:
Κοιτα δεν νομιζω οτι επειδη μου εχει χαλασει 2 φορες η παλια μου τηλεοραση!!!και επιπλεον η καινουργια μου παρουσιασε προβλημα μεσα σε 7 ημερες!![μαλλον στην τροφοδοσια]!παει να πει οτι ειναι χαλια γενικα οι Samsung τηλεορασεις.Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα τυχης αν σου κατσει ελατωματικο μοντελο η samsung λεγεται αυτη η sony η lg κτλ κτλ.

Η LG πιστευω οτι εχει ενα απο τα καλυτερα service. Παλιτερα ενος φιλου του χαλασε η TV και επειδη δεν υπηρχε ανταλλακτικο για την επισκευη και το συγκεκριμενο μοντελο δεν εβγαινε πλεον στην αγορα, του κανανε πιστωση απο το καταστημα που την ειχε αγορασει και μαλιστα του καναν πιστωση για ολο το ποσο της τηλεορασης για να παει να αγορασει απο το ιδιο καταστημα οποια τηλεοραση ηθελε! Φυσικα ξαναπηρε LG.

Ειναι τι θα σου τυχη παντως...