Απορία με τα ελληνικά νούμερα.

nssa

Established Member
3 November 2006
119
Εχω ενα iphone εκδοση firmware 1.1.1. Ζω και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Ειχα τα τηλέφωνα μου ολα στην μορφή +30 69xxxxxxx ή +30 2310690ΧΧΧ. Η αναγνώριση και στα sms και στα τηλεφωνήματα γινονταν κανονικότατα χωρίς πρόβλημα.

Οταν γύρισα στην Ελλάδα και έβαλα την sim της cosmote μέσα η αναγνώριση έπαψε να παίζει. Επρεπε να προσθέσω στην επαφή το ίδιο τηλέφωνο χωρίς το +30 μπροστά για να μου βγάζει κάθε φορά που με έπερναν το όνομα της επαφής... Ετσι αναγκάστηκα και πέρασα όλα τα τηλέφωνα μου και με +30 και χωρίς αυτό.

Είναι λογικό? Υπάρχει τρόπος να τα περνάω μονο με το +30 μπροστά αλλα η αναγνώριση να δουλεύει και στην Ελλάδα?

περίεργο ... οι μισές επαφές στο δικό μου έχουν το +30 μπροστά, οι άλλες μισές όχι. η αναγνώριση καλούντος γίνεται πάντα χωρίς προβλήματα (vodafone) ...

Μπορεί να μας πει και κάποιος απο κοσμοτέ? Μήπως τελικά είναι θέμα παροχέα...

Mηπως έχεις βάλει κανα προγραμματάκι απο αυτά που κυκλοφορου στον installer στο All Greek?

Eγώ με 1.1.2 και cosmote δεν έχω πρόβλημα ούτε με +30 ούτε χωρίς +30.
Ερώτηση στο εξωτερικό χρησιμοποιούσες κάρτα της εκεί χώρας και είχες αναγνώριση επαφών με +30!! η είχες cosmote?
Τέλος πιστεύω ότι είναι πρόβλημα της 1.1.1 και πρέπει να δοκιμάσεις κάποιο πρόγραμμα από αυτά που αναφέρεις από το πακέτο των Ελληνικών του installer.

Απάντηση: Re: Απορία με τα ελληνικά νούμερα.

Μπορεί να μας πει και κάποιος απο κοσμοτέ? Μήπως τελικά είναι θέμα παροχέα...

Mηπως έχεις βάλει κανα προγραμματάκι απο αυτά που κυκλοφορου στον installer στο All Greek?

όλα που αφορούν την 1.1.1 στο all greek τα έχω περάσει ... δεν ξέρω ποιο κι αν κάνει δουλειά ...

Re: Απάντηση: Απορία με τα ελληνικά νούμερα.

Eγώ με 1.1.2 και cosmote δεν έχω πρόβλημα ούτε με +30 ούτε χωρίς +30.
Ερώτηση στο εξωτερικό χρησιμοποιούσες κάρτα της εκεί χώρας και είχες αναγνώριση επαφών με +30!! η είχες cosmote?
Τέλος πιστεύω ότι είναι πρόβλημα της 1.1.1 και πρέπει να δοκιμάσεις κάποιο πρόγραμμα από αυτά που αναφέρεις από το πακέτο των Ελληνικών του installer.

Στο εξωτερικό χρησιμοποιώ κάρτα της εκεί χώρας. Οχι της cosmote.