Απορία Nooba για παλιό compact ηχοσυστημα!

akisfer

New member
17 October 2011
56
Καλησπέρα!

Συγνώμη για την απουσία μου από το forum ως ενεργού χρήστη (το διαβάζω όμως συχνά πυκνά από ακαδημαικό κυρίως ενδιαφέρον μιας και χρήματα γιοκ).
Με τη βοήθειά σας προ διετίας περίπου απέκτησα ενα dared mp5 και ένα ζεύγος ηχείων klipch rb 51 ii και είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα χρήματα που έδωσα αν και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα που όμως δεν είναι το θέμα του thread.

Το θέμα λοιπόν του νήματος είναι πως στο πατρικό μου υπάρχει ένα compact ηχοσύστημα akai mx 570 προ αμνημονεύτων από το οποίο ακούν μουσική οι γονείς μου.
Δυστυχώς όμως τα ηχεία παρέδωσαν πνεύμα. Σκίστηκαν τα woofer. Και στα 2. Δεν ξέρω πως, αλλα τα βρήκα έτσι όταν μου ζήτησαν να ψαξω γιατί δεν ακούγονται.
Όπως καταλαβαίνεται δεν υπάρχει καμια απαίτηση ήχου τρομερή και ζητώ την βοήθεια σας προκειμένου να τα αλλάξω ή αν πιστεύετε πως είναι καλύτερο να τα επισκευάσω.
Budget τα 200 ευρω.

Ευχαριστώ πολύ και συνεχίστε να γράφετε για να έχουμε και εμείς τροφή για όνειρα.

Αφού δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, η φτηνότερη λύση είναι η επισκευή τους.
Μελετήστε το νήμα , όχι ίδιο αλλά παρόμοιο πρόβλημα που λύθηκε με επισκευή. Κάποιοι μάστορες αναφέρονται μέσα.