Απορια σχετικα με αγορα απο διαδυκτιο.

mstr

Supreme Member
23 July 2009
4,392
Συγχωρεστε με για την αγνοια,αλλα εχω μια απορια.

Αν θελω να παραγγειλω cd απο το διαδυκτιο,πρεπει οπωσδηποτε να εχω καποια πιστωτικη καρτα και τιποτα τετοια?

Μπορω να παραγγειλω cd και να το πληρωσω οταν ερθει σπιτι μου ετσι απλα?

Δεν εχω ξανααγορασει με αυτο τον τροπο τιποτα,και δεν εχω ουδεμια σχεση με πιστωτικες καρτες και τα συναφη.

Αν έχεις ενδοιασμούς να χρησιμοποιήσεις την κανονική πιστωτική σου κάρτα , υπάρχει η λύση των προπληρωμένων πιστωτικών καρτών οι οποίες χρησιμοποιούνται όπως ακριβώς οι κανονικές.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις από την Τράπεζα και να ''φορτώσεις'' την κάρτα με το ποσό που θέλεις.

Για λεπτομέρεις εδώ:

Attica Gift Card Visa
Κύπρου Prepaid Card

Υπάρχουν ηλεκτρονικά καταστήματα που δέχονται πληρωμή με αντικαταβολή
ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εγώ αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιώ).
Υπάρχουν πάλι καταστήματά που παραγγέλνεις ηλεκτρονικά παραλαμβάνεις από τον χώρο τους και πληρώνεις εκεί.
Καλό είναι να προσέχεις την αξιοπιστία του κατάστήματος πρίν την άγορα για να μη τρέχεις μετά.

να επιλεγεις μονο τα πολυ γνωστα δηλ.
amazon , hmv , etc
αν αγοραζεις απο ebay κοιτα τον αριθμο συναλλαγων του πωλητη
και το feedback του απαραιτητως...

Αγόραζα παλιότερα από amazon, cduniverse και ποτέ δεν ειχα πρόβλημα με την πιστωτική μου κάρτα.
Στα πολύ γνωστά δεν έχεις κανένα πρόβλημα-ενδοιασμό.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.Να ξαναπω οτι δεν εχω πιστωτικες καρτες ουτε ασχολουμαι με τετοια θεματα.

Θα παω να βγαλω μια προπληρωμενη μαλλον.Θα μιλησω και απο κοντα με ενα φιλο μου ο οποιος μου ειπε θα μου πει καποια πραματα γι'αυτο.

Νομίζω αν έχεις cash card(με την οποία βγάζεις χρήματα από ΑΤΜ, εφόσον έχει χρήματα ο λογαριασμός σου) μπορείς να την χρησιμοποιήσεις. Όλες έχουν σήμα Visa.
Έχω κάνει αγορά από ίντερνετ(με κάρτα Πειραιώς που έχω) απλώς πρέπει να έχεις διαθέσιμο υπόλοιπο.
Γιατί η προπληρωμένη έχει και κάποια πάγια έξοδα.

Re: Απάντηση: Απορια σχετικα με αγορα απο διαδυκτιο.

Νομίζω αν έχεις cash card(με την οποία βγάζεις χρήματα από ΑΤΜ, εφόσον έχει χρήματα ο λογαριασμός σου) μπορείς να την χρησιμοποιήσεις. Όλες έχουν σήμα Visa.
Έχω κάνει αγορά από ίντερνετ(με κάρτα Πειραιώς που έχω) απλώς πρέπει να έχεις διαθέσιμο υπόλοιπο.
Γιατί η προπληρωμένη έχει και κάποια πάγια έξοδα.

Το μειονέκτημα με την cash card είναι ότι αν κάποιος τη χακέψει και υπάρχει μεγάλο υπόλοιπο στο λογαριασμό... c´est catastrophe
Αν λέγοντας πάγια έξοδα εννοείς το 1 ευρώ προμήθεια για κάθε φόρτιιση, νομίζω είναι ανάξιο λόγου.
Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη και πιο ευέλικτη λύση για διαδικτυακές αγορές, από τις προπληρωμένες κάρτες.