- 26 October 2015
- 21
Καλησπερα παιδια.(δεν μπορουσα να σκεφτω καλυτερο τιτλο θεματος σχετικα με αυτο που θα σας πω)Εχω μια απορια αλλα ελπιζω να την εξηγησω οσο καλυτερα μπορω.Προσωπικα εχω μια sony 32kdl/bx2 η κοπελα μου την lg 47650v και ενας φιλος την panasonic TX-40AS640.Exω παρατηρησει κατι και δεν ξερω αν ειναι θεμικα γενικα των va panels σε σχεση με το ips panel της lg.Για παραδειγμα στην δικια μου π.χ οταν βλεπω εργα ειδικα το βραδυ παρατηρω στα σκοτινα σημεια της σκηνης,κατι σαν κουτακια να γινεται το μαυρο.Επισης στην panasonic ετυχε να δω σημερα για λιγο ποδοσφαιρο οπου οτα εδειχνε η καμερα στο προβολεα (το γηπεδο ηταν μια σειρα με κερκιδες) και ο ουρανος σκοτεινος(δηλ μαυρος),παλι ειχε αυτα κουτακια.Ακομα παρατηρησα οπως ετυχε να δω σε μια ελληνικη σειρα π.χ το χρωμα του παντελονιου ηταν π.χ μπλε αλλα εκανε παλι σαν κουτακια οπως και στην sony που εχω.Ολα αυτα στην lg δεν τα κανει,στην ουσια μου βγαζει μια ποιο smooth εικονα,(δεν μιλαω για την κινηση),ποιο καθαρο panel.Αυτο που λεει ultra clear panel στις tv με va-panel μηπως αυτην την δουλεια κανει?Σας ευχαριστω