Απορία

DaLtQN

New member
24 August 2023
43
Καλημέρα σας ,έχω ένα home cinema 5.1 ( με blu ray ) το οποίο έχει οπτική ίνα πάνω του και aux.. Βάζοντας το aux στον υπολογιστή ( μέσω rca) ο ήχος χαμηλώνει ενώ οταν είναι συνδεδεμένο με smart tv μέσω arc παίζει τούμπανο , επειδή θέλω να το βάλω στε υπολογιστή ( μέσω οπτικής) θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα από την "αδυναμία" του aux?

Καλύτερο εννοείς σε ποιότητα ή σε ένταση (πιό δυνατό)?

το volume control του PC, δεν επηρεάζει την στάθμη του aux?

Νομίζω δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει, αν θα δυναμώσει ή θα χαμηλώσει ή θα είναι το ίδιο.
Μια δοκιμή θα λύσει την απορία. Πάρε μια φτηνή (2-3€) ίνα να δεις τι γίνεται με την στάθμη του ήχου.
Λογικά και η ποιότητα θα είναι καλύτερη από το αναλογικό καλώδιο

Νομίζω δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει, αν θα δυναμώσει ή θα χαμηλώσει ή θα είναι το ίδιο.
Μια δοκιμή θα λύσει την απορία. Πάρε μια φτηνή (2-3€) ίνα να δεις τι γίνεται με την στάθμη του ήχου.
Το θέμα είναι ότι στην τηλεόραση που γράφει την σύνδεση " ARC'' παίζει τζάμι... Φοβάμαι οτι θα είναι το ίδιο.. Ευχαριστώ για την βοήθεια...

Το πολύ πολύ θα τσεκάρω το hdmi out σε σύνδεση με την κάρτα γραφικών του υπολογιστή να δώ!