ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ...............

Μετά απο αλλαγή lnb κ diseqc o δέκτης αργεί να μου ανοίξει τα κανάλια έχοντας σήμα χαμηλό κ γράφοντας η υπηρεσία δεν βρέθηκε μετά απο μισό λεπτό ανοίγει με σήμα σχεδόν τέλειο απορίας άξιο είναι όταν αλλάζω κανάλια απο άλλο δορυφόρο που αργεί κοντά στο δίλεπτο να ανοίξει αλλάευτυχώς πάντα ανοίγει πρίν αλλάξω lnb diseqc δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα .....
Κάθε βοήθεια επιθυμητή.:a0210:

Εμένα μου κάνει κάτι σε πρόβλημα με το diseq.
Δικίμασε χωρίς diseq απευθείας σε κάθε lnb (βάλε μια F-μουφίτσα) να δείς αν όλα είναι καλά με τα lnb.

Η δοκίμασε ένα άλλο diseq...

Mετά απο μια ώρα δοκιμών με δύο δέκτες HUMAX , DREAMBOX διαπίστωσα ότι φταίει το ολοκαίνουργιο diseqc που άλλαξα μόλις χθές δέχομαι προτάσεις για καλή ποιότητα diseqc για τέσσερα δορυφορικά πιάτα..............
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Απάντηση: Re: ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ...............

κλασσικό πρόβλημα diseqc δυστυχώς... ποιό SPAUN εχεις το Spaun SAR 411 WSG ή το Spaun SAR 411 F ?
o dkjs3 δεν χρησιμοποιεί (ακόμα) διακόπτες Spaun, αλλά και να είχε δεν θα μπορούσε να τοποθετήσει τον F εξωτερικά, αφού είναι φανερό ότι προορίζεται για εσωτερική χρήση. Εννοείται ότι τεχνικά οι δύο διακόπτες είναι ίδιοι.

Χρειάζεσε διακόπτη DiSeqC 1.0 ή 2.0. O διακόπτης 1.1 ή 2.1 δεν σου κάνει. Διακόπτης 1.2 δεν υπάρχει.

+1 για Spaun

Ο SAR 411 WSG (Wetterschutzgehäuse) είναι ίδιος με τον SAR 411 F, αλλά με προστατευτικό κάλυμμα για εξωτερική χρήση.

Συγγνώμη, τώρα πρόσεξα ότι το έγραψε και ο Αλεξ. Τρυφωνίδης