ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ

Antonis_V

New member
16 June 2014
78
Γειά σε όλους,

είμαι λίγες μέρες σε αυτό το site , έχω αφιερώσει αρκετές ώρες στην ανάγνωση κειμένων , και θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με την γνώση τους βοηθάνε .

Εχω μια βιντεοκάμερα sony Handycamhdr-cx115 και έχω τις παρακάτω απορίες.

ΦΙΛΤΡΑ ΦΑΚΟΙ

Δεν γνώριζα ότι μια κάμερα μπορεί να πάρει φακούς, διάβασα αρκετά στο forumαλλά τελικά δεν μπόρεσα να βρω κάποιον ευρυγώνιο φακό για την κάμερα. Επίσης μπήκα στο siteτης sonyκαι πάλι δεν έβγαλα άκρη. Θασας παρακαλούσα λοιπόν

1. Να με βοηθήσετε στην εξεύρεση ενός ευρυγώνιου φακού
  2. Να μου συστήσετε κάποιο μαγαζί ή κάποιο site από το οποίο θα μπορούσα να το προμηθευτώ
  3. Θα χρειαστώ και κάποιο συνδετικό για να κουμπώσει στην κάμερα;
  4. Αν υπάρχει κάποιος άλλος φακός που θα ήταν χρήσιμος να τον έχω πιος θα ήταν αυτός;

ΤΡΙΠΟΔΑΣ

Μέχρι σήμερα κάνω πολλά ταξίδια αλλα ποτέ δεν σκέφτηκα την αγορά ενός τρίποδα. Θα ήθελα και εδώ την βοήθεια σας πάντα με την σκέψη ότι αναζητώ κάτι ελαφρύ το οποίο να έχω την δυνατότητα να το μεταφέρω σε πτήσεις στο εξωτερικό . Επίσης πια η χρησιμότητα της κεφαλής σε τρίποδα; Εχω την δυνατότητα να αγοράσω όποια κεφαλή βρώ ή πρέπει να προσέξω κάτι ;

DSLR

Από ότι κατάλαβα dslrείναι τύπος φωτογραφικής μηχανής. Τελικά είναι καλύτερα να έχει κανείς dslrμε εγγραφή hdή καλό είναι να έχει και ξεχωριστή βιντεοκάμερα . το ρωτάω γιατι αν θεωρήσετε ότι με την dslrθα είχα τέλεια αποτελέσματα εγγραφής βίντεο τότε ίσως να μην είναι έξυπνο να «επενδύσω» στην κάμερα μου

Slider

Εχω διαβάσει αρκετά και έχω δει πολλά βιντεάκια στο νετ. Βέβαια δεν γνωρίζω πόσο βολικό είναι να κουβαλάει κανείς ένα sliderστο εξωτερικό μαζί του . Είδα ένα πολύ μικρό σε διαστάσεις και πολύ πρακτικό αλλα συνάμα πολύ ακριβό https://www.edelkrone.com/eu/p/138/slider-plus δυστυχώς όμως δεν διάβασα καμία κριτική εδώ μέσα. Το ερώτημα μου είναι μπορώ να βρω από κάπου μεταχειρισμένο και αν ναι από πού ; αξίζει ; υπάρχει περίπτωση να έχει υποστεί ζημιά ;

Καλή συνέχεια

Last edited by a moderator: