Απορίες για Cosmote TV

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

angelalex

AVClub Addicted Member
24 December 2018
1,846
Αθήνα

We are sorry...​

Unexpected error when handling authentication request to identity provider.
Αυτό μου γράφει όταν πάω να κάνω εγγραφη

facebook SVG Imagetwitter SVG Imageinstagram SVG Imageyoutube SVG Image
Μήπως πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό με το δωρεάν και μετά να βάλεις το κουπόνι?

angelalex

AVClub Addicted Member
24 December 2018
1,846
Αθήνα
Πώς μπορώ να κάνω κατάργηση συσκευών για να προσθέσω κάποια άλλη?
Δεν μπορώ να το βρω πουθενά!!!
Μόλις ξεπεράσεις το όριο συσκευών στο εμφανίζει αλλιώς στέλνεις το live chat στην εφαρμογή της Cosmote

billys13

AVClub Enthusiast
5 November 2016
781
Μια ερωτηση που ισως εχει απαντηθει ξανα. Σε μποξακι της cosmote μπορω να βαλω την εφαρμογη της eon; Θα λειτουργει;

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
98,246
Εκεί ψηλά.....
Ερωτηση γιατι αντε να βρεις τωρα αυτο που θες σε τοσες σελιδες .

* Εχουμε δυο σπιτια ξεχωριστα με προφανως αλλη IP με παροχο COSMOTE 2play.

* Και τα δυο σπιτια εχουν ξεχωριστο Netflix και πληρωνουν ξεχωριστο λογαριασμο

* Με πηρε η cosmote και μου προτεινε να βαλω το Cinema pack (οχι τα αθλητικα δηλαδη) με 8 ευρω επιπλεον στην μια γραμμη και θα μπορω να βλεπω την cosmote και στα δυο σπιτια χωρις προβλημα διαμοιρασμου του σηματος και με 2 ευρω εκπτωση στον εναν λογαριασμο netflix (ανεξαρτητου ποιοτητας)

Οι ερωτησεις τωρα :

1) Με συμφερει αυτη η λυση οικονομικα (επι της ουσιας παιρνω cosmote cinema με 6€ επιπλεον ) η με συμφερει να παω σε ξεχωριστο πακετο

COSMOTE TV
Cinema & Netflix (διαλεγοντας την ποιοτητα παντα στο netflix) ?

Απο οτι βλεπω το πακετο αυτο κοστιζει 18€ - 21€ -24€ αναλογια την ποιοτητα

2) Αν παρω αυτο το πακετο μπορει να διαμοιραζεται το netflix και στα δυο σπιτια με αλλη ip ? ο περιορισμος του netflix ισχυει ετσι κι αλλιως ?

Καταλαβαινετε γιατι ρωτω εκτος του οικονομικου σκεφτομαι μηπως κοψω ολα τα netflix και τα εβλεπα μεσω cosmote αν γινεται.

Teo010

AVClub Enthusiast
11 April 2012
1,262
Η cosmote δεν δείχνει πλέον ταινίες από την disney από την στιγμή που έγινε στο το disney+;
Πχ ο alpha δείχνει την ταινία Free guy η οποία είναι της fox άρα της disney, αυτή την ταινία την έχει δείξει ποτέ η cosmote;

AntonisTz

AVClub Enthusiast
16 November 2019
778
Ο σπικερ στο Χάρτς-Χιμπέρνιαν άρρωστος είναι; Από hangover είναι; Πολύ βαριεστήμενα περιγράφει και ακούγονται οι βαριές ανάσες του. 😂

evanfotis

Moderator
Staff member
26 March 2008
5,692
Υπάρχει τρόπος με τον νέο δέκτη Android box να φορτώνει αμέσως το COSMOTE tv app και να δείχνει τα κανάλια όπως γινόταν με το δορυφορικό δέκτη;

antonogreg

Senior Member
16 December 2007
393
Η προσφορά για το Ant1+, μέχρι πότε " τρέχει ";
Αν δεν κάνω λάθος ήταν μέχρι 14/12/2024. Στη συνέχεια, το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθει μέχρι 14/01/2025. Έχω πάρει τον κωδικό δηλαδή αλλα δεν τον έχω βάλει ακόμα στο προφίλ μου το ANT1+

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

panos-

AVClub Enthusiast
13 January 2019
1,220
Υπάρχει τρόπος με τον νέο δέκτη Android box να φορτώνει αμέσως το COSMOTE tv app και να δείχνει τα κανάλια όπως γινόταν με το δορυφορικό δέκτη;
όχι. Πάντα πρέπει να διαλέγεις χρήστη

• Sad
Reactions: evanfotis

apostolosat

Senior Member
20 July 2013
448
ΑΘΗΝΑ
Στο tv box της cosmote οταν μπαινω στο προφιλ πού έχω βάζω κωδικό πατάω οκ. και μου ζητάει και δεύτερη φορά τον κωδικό?? γατί??

• Wow

Kiriakostjet

New member
12 August 2021
50
Στο tv box της cosmote οταν μπαινω στο προφιλ πού έχω βάζω κωδικό πατάω οκ. και μου ζητάει και δεύτερη φορά τον κωδικό?? γατί??
Κι εμένα το κάνει μόνιμα αυτό..απενεργοποίησα και τον κωδικό και απλά μου ζητάει να πατήσω 2 φορές το οκ για να μπει.

• Wow

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
98,246
Εκεί ψηλά.....
Tι στα κομματια ειναι αυτες οι ακολουθιες νουμερων που πεταγονται κατα την διαρκεια της θεασης on demand ?