Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Μόλις ξεπεράσεις το όριο συσκευών στο εμφανίζει αλλιώς στέλνεις το live chat στην εφαρμογή της CosmoteΠώς μπορώ να κάνω κατάργηση συσκευών για να προσθέσω κάποια άλλη?
Δεν μπορώ να το βρω πουθενά!!!
Ναι κανονικάΜια ερωτηση που ισως εχει απαντηθει ξανα. Σε μποξακι της cosmote μπορω να βαλω την εφαρμογη της eon; Θα λειτουργει;
Αν δεν κάνω λάθος ήταν μέχρι 14/12/2024. Στη συνέχεια, το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθει μέχρι 14/01/2025. Έχω πάρει τον κωδικό δηλαδή αλλα δεν τον έχω βάλει ακόμα στο προφίλ μου το ANT1+Η προσφορά για το Ant1+, μέχρι πότε " τρέχει ";
όχι. Πάντα πρέπει να διαλέγεις χρήστηΥπάρχει τρόπος με τον νέο δέκτη Android box να φορτώνει αμέσως το COSMOTE tv app και να δείχνει τα κανάλια όπως γινόταν με το δορυφορικό δέκτη;
Κι εμένα το κάνει μόνιμα αυτό..απενεργοποίησα και τον κωδικό και απλά μου ζητάει να πατήσω 2 φορές το οκ για να μπει.Στο tv box της cosmote οταν μπαινω στο προφιλ πού έχω βάζω κωδικό πατάω οκ. και μου ζητάει και δεύτερη φορά τον κωδικό?? γατί??
Εμείς ακόμα πατάμε ένα κουμπί και βλέπουμε.... Καλά να πάθετε......Α ρε δορυφορική πατουσες ένα κουμπί και έβλεπες...