Απορίες για την LG32LE4500...

zachosdoganos

New member
19 January 2011
8
INTRO- Καλημέρα AV-club. Εδώ και ένα χρονο ψαχνω τηλεόραση και μαθαίνω νέα πράγματα χαρη στις συζητήσεις σας και σας ευχαριστώ. Έμαθα για την προσφορά της LG32LE4500 και νομιζα ότι ηρθε η ωρα να παρω. Όμως η γνώμη ειδικών έίναι αυτό που χρειάζομαι.
Ερωτήσεις- Ισχύει ότι είναι στα 50Hz? Με επιρρεάζει αυτό για PS2? Γιατί ολοι μου λένε να προσέξω να είναι στα 100Hz? Σας ευχαριστώ παίδες!

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

INTRO- Καλημέρα AV-club. Εδώ και ένα χρονο ψαχνω τηλεόραση και μαθαίνω νέα πράγματα χαρη στις συζητήσεις σας και σας ευχαριστώ. Έμαθα για την προσφορά της LG32LE4500 και νομιζα ότι ηρθε η ωρα να παρω. Όμως η γνώμη ειδικών έίναι αυτό που χρειάζομαι.
Ερωτήσεις- Ισχύει ότι είναι στα 50Hz? Με επιρρεάζει αυτό για PS2? Γιατί ολοι μου λένε να προσέξω να είναι στα 100Hz? Σας ευχαριστώ παίδες!

Για χρηση με κονσολα-PC δεν χρειαζεται μια τηλεοραση να ειναι 100 Hz ισα ισα αυξανει το lag...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53970

Για τηλεοπτικο σημα καλυτερο να εχει 100 Hz γιατι μειωνει το θολωμα στην γρηγορη κινηση (πχ. ποδοσφαιρο). Σε σιριαλ , ειδησεις κτλ. καμια διαφορα 50 με 100 Hz.

Σε αυτους που λενε οτι χρειαζονται 100 Hz για κονσολα να τους πεις να διαβαζουν AVclub.

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

OK δεν είχα ιδέα!
Αρχικά να διορθώσω. Για PS3 ήθελα να μάθω. Και ευτυχώς διευκρίνησες και για το PC. Οπότε αφού δεν έχω απαιτήσεις για τηλεοπτικό σήμα, καλυπτομαι ε?