Αποριες και βοηθεια για μετατροπη κασσετων vhs σε dvd και αγορα dvd-recorder

DeareN

New member
6 August 2009
35
Καλησπερα σε ολους, ενδιαφερομαι να μετατρεψω καποιες παλιες κασσετες που μου ζητησε η θεια μου σε dvd και δεν εχω κανει ποτε τη συγκεκριμενη διαδικασια. Η λυση μεσω καλωδιου για το λαπτοπ ειναι αξιοπιστη? Και πως γινεται? Με ποιο προγραμμα?
Διαβασα οτι για να μαθω και τη θεια μου να κανει τη δουλεια αυτη μονη της αλλα και για να εχω και καλυτερο αποτελεσμα η καλυτερη λυση ειναι μεσω ενος dvd recorder. Εαν ειναι ετσι ποιο μου προτεινετε? Επισης αν ειναι να δωσω λεφτα για recorder τοτε οπωσδηποτε θα ηθελα να εχει hdmi και δυνατοτητες media player με dts downmix για να μην ειναι τοσο πεταμενα τα λεφτα του Recorder.
Ευχαριστω πολυ

οντως η λυση του recorder ειναι πολυ καλη!!!
φροντισε να εχει
1. εισοδους RCA & s-video γιατι τα scart χαλανε λιγο την εικονα απο το video
2. δεκτη mpeg4 ωστε μετα απο λιγα χρονια να μπορεις να γραψεις εκπομπες και απο τους απατεωνες, οχι μονο απο την ΕΡΤ
3. λειτουργια HDD drive ωστε να κανεις και μονταζ πριν γραψεις κατι
4. θυρα USB (εχει πολλα πλεονεκτηματα)

Εγώ κάνω μετατροπή με
συσκευή LG που γράφει από VHS σε DVD...
(πρέπει να δω το μοντέλο)...

πραγματικά πολύ καλή ποιότητα μετατροπής και η πιο άμεση λύση... βάζεις κασέτα γράφεις σε dvd .....
(αξίζει φυσικά μόνο αν έχεις αρκετές κασέτες να μετατρέψεις...)

Το λέω ξανά... ποιότητα εγγραφής πολύ καλή (και να πω την αλήθεια δεν το περίμενα...)

Last edited:
ποτε δεν τα συμπαθησα αυτα τα συνδυαστικα

πιστευω οτι ενα αυτονομο recorder θα ειναι πολυ καλυτερο!!!

Ευχαριστω παιδια, και αν μαθουμε και κανενα ακομη μοντελο δεν θα ηταν και ασχημα. Επισης να ρωτησω η διαδικασια θελει πολυ χρόνο για μια κασσετα? Ειμαι σχεδον ετοιμος να αγορασω recorder, ευχαριστω παιδια για την αμεση απαντηση