Αποστολές Digikey?

dimkasta

AVClub Addicted Member
14 November 2006
2,246
Έχει κάνει κανείς παραγγελία από digikey?

Από που στέλνουν τα εξαρτήματα? Ρωτάω γιατί έχουν μόνο courier και θα βγει ένα κάρο έξτρα λεφτά σε τελωνεία αν είναι εκτός ΕΕ

Προσεξέ τους!
Πριν ένα μήνα την πάτησα ως εντελώς αρχάριος...είχα BOM λίστα σε τρεις εταιρίες (digikey, mouser, farnell) και τις ενημέρωνα συγχρόνως για να δω από που είναι πιο συμφέρουσα η παραγγελία...στη διαδικασία έχω ξεχάσει ότι έχω βάλει ευρώ στην παραγγελία της digikey και έφαγα ένα τελωνείο...που θα το θυμάμαι χρόνια!

Για τη digikey ξέραμε ότι μόνο παραγγελία μέσω δολλαρίου, έρχεται με USPS, με ευρώ=UPS=100% τελωνείο, εκτός και εάν το ποσό είναι νομίζω κάτω των 30-40 ευρώ.

Σωστός

Είδα ότι από το Ελληνικό site, σου λέει καρφωτά για UPS, ενώ από το .com σου επιτρέπει να διαλέξεις USPS ή ακόμα και να τους γράψεις οδηγίες με το χέρι.

Κανονικά πάω καρφωτός mouser που τους έχω χρυσώσει, αλλά τελευταία πετυχαίνω όλο και περισσότερους κωδικούς χωρίς απόθεμα...

Πολλα για ενα βύσμα, 20 ευρω. Αν η παραγγελία ειναι πανω απο 65 (χωρις ΦΠΑ) τοτε δεν χρεώνει τπτ. Καλο θα ηταν να στο παρει καποιος που εχει σκοπο να βαλει μεγαλη παραγγελία.

Μονο στο Mouser το βρηκες το βυσμα;

Κοιταξες και στην RS?

Εχει παραρτημα και στην Ελλαδα (Ν. Ιωνια) και θα ερθει λιιιγο πιο ακριβο απο οτι το εχει στο "μαμα" site.

Υπαρχει νομιζω και σχεδον παραρτημα του Farnel (o Νταρλας νομιζω), μπορεις να ριξεις μια ματια και εκει.

Απάντηση: Re: Αποστολές Digikey?

Μονο στο Mouser το βρηκες το βυσμα;

Κοιταξες και στην RS?

Εχει παραρτημα και στην Ελλαδα (Ν. Ιωνια) και θα ερθει λιιιγο πιο ακριβο απο οτι το εχει στο "μαμα" site.

Υπαρχει νομιζω και σχεδον παραρτημα του Farnel (o Νταρλας νομιζω), μπορεις να ριξεις μια ματια και εκει.

μπραβο ρε Στελιο,θα κοιταξω στους Ελληνες μπας και το βρω!