Αποστολή τηλεόρασης μέσω ΕΛΤΑ

aggelos1996

New member
16 July 2013
49
Κανόνισα με έναν τύπο να του πάρω την τηλεόραση (CRT 14"). Αν μου την στείλει με ΕΛΤΑ, θα μου έρθει τηλεόραση ή βίδες; Αν γράψει ''Εύθραυστο'' επάνω στο κουτί θα υπάρξει κάποια διαφορά;

Αν το πακετο ειναι ξυλοκατασκευη θα ερθει. Οτιδηποτε αλλο πιστευω η οθονη κινδυνευει να μην φτασει σωα. Και λογω ογκου και βαρους μαλλον για μεταφορικη πας.

Έχω λάβει 42άρα LED με ΕΛΤΑ, στο εργοστασιακό της κουτί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σε ειδική συσκευασία μόνο και με το ΕΛΤΑ courier. Οι CRT είναι αρκετά πιο ευαίσθητες λόγω του γυαλιού από τις LCD.

Κι εγω θα σου ελεγα μεταφορικη εταιρεια. Οχι ταχυμεταφορες κουριερ τυπου dhl, acs κλπ. Κανε ενα googlaρισμα μεταφορικες εταιρειες γθα την περιοχη που σε ενδιαφερει και θα δεις αποτελεσματα. Εγω σε μετακομιση εστειλα την μοτοσυκλετα μου με τετοια με κοστος αστειο (συγκριτικα παντα).

Δηλαδή με μεταφορική ποιό είναι περίπου το κόστος για μία 14άρα (10-15 κιλά) ή μία 22άρα (υποθέτω γύρω στα 35-40 κιλά); Αν βγαίνει κάτω από 10ευρω ok.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αλήθεια, τί βάρος έχει μια Schaub Lorenz CRT 22";
Στην τύχη το έγραψα από πάνω :P

Οι μεταφορικές χρεώνουν κυρίως με τον όγκο. Από ποια πόλη σε ποια θες να παραλάβεις; Το θέμα με τις μεταφορικές είναι ότι πρέπει να πάει το δέμα κάποιος στο γραφείο τους στην πόλη του και αντίστοιχα να παραλάβεις εσύ από το αντίστοιχο στη δικιά σου.

Αθήνα - Αγρίνιο. Και πώς μπορώ να μετρήσω τον όγκο; Μία 14άρα τηλεόραση είναι, κλασσική crt. Στο περίπου θα 'θελα να μάθω πόσο θα μου πάει.

Και κάτω από 10ρι μπορεί να βγει, ρώτα τις μεταφορικές στην περιοχή σου... Το θέμα είναι αν μπορεί να τη στείλει ο άνθρωπος με μεταφορική, γιατί αν είναι να την πάρουν από το σπίτι του, θα σε χρεώσουν άλλα τόσα...

Κάποια καλή μεταφορική στη Θέρμη - Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη); Ο πωλητής (αντιπρόσωπος αυτοκινήτων) μου λέει πως δεν έχουν κάποιον της εταιρίας να πάει στο γραφείο της μεταφορικής την τηλεόραση, γι' αυτό θέλω να πάνε να την παραλάβουν από τον πωλητή και να τη φέρουν στο Αγρίνιο. Έχετε να μου προτείνετε κάποια;