Καλημέρα σε όλους. ´Εχω στήσει ένα καινούργιο desktop αρκετά καλών προδιαγραφών:
- Intel Quad 9300 (2.5GHz)
- Asus P5Q Deluxe (Intel p45 express)
- 4 GB DDR2 1066MHz
- Saphire Radeon 3650 512MB GDDR3
- WD Raptor 74GB + Seagate 500GB
- Vista x64
- Vista 64bit codec pack (ffdshow 64-bit etc).
- Media Player Classic Home Cinema 64-bit
Όλα μου τα video παίζουν άψογα, αλλά για να δοκιμάσω τις δυνατότητες του μηχανήματος, κατέβασα το γνωστό κλιπάκι MKV ''eternal sunshine of the spotless mind'' που έχει κυκλοφορίσει αρκετά στο φόρουμ σαν καλό τεστ του 1080ρ playback.
Η εικόνα είναι άψογη και μιάζει να παίζει ομαλά (χωρίς σπασίματα) αλλά παίζει αργά εν συγκρίση με τον ήχο.
Το CPU utilization δεν ξεπερνά το 40% και σε κάθε πυρήνα μεταβάλεται απο 25-40% το πολύ.
Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίζει σωστά; Μήπως φταίνε οι ρυθμίσεις μου στο ffdshow; Απενεργοποίησα το postprocessing χωρίς αποτέλεσμα...
- Intel Quad 9300 (2.5GHz)
- Asus P5Q Deluxe (Intel p45 express)
- 4 GB DDR2 1066MHz
- Saphire Radeon 3650 512MB GDDR3
- WD Raptor 74GB + Seagate 500GB
- Vista x64
- Vista 64bit codec pack (ffdshow 64-bit etc).
- Media Player Classic Home Cinema 64-bit
Όλα μου τα video παίζουν άψογα, αλλά για να δοκιμάσω τις δυνατότητες του μηχανήματος, κατέβασα το γνωστό κλιπάκι MKV ''eternal sunshine of the spotless mind'' που έχει κυκλοφορίσει αρκετά στο φόρουμ σαν καλό τεστ του 1080ρ playback.
Η εικόνα είναι άψογη και μιάζει να παίζει ομαλά (χωρίς σπασίματα) αλλά παίζει αργά εν συγκρίση με τον ήχο.
Το CPU utilization δεν ξεπερνά το 40% και σε κάθε πυρήνα μεταβάλεται απο 25-40% το πολύ.
Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίζει σωστά; Μήπως φταίνε οι ρυθμίσεις μου στο ffdshow; Απενεργοποίησα το postprocessing χωρίς αποτέλεσμα...