αποσυνδεση προβολεα!

wolf_2002

Established Member
22 July 2008
134
καλησπερα παιδια! εχω τον Optoma HD70 και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα. 1) αν κατα λαθος βγει το καλωδιο του ρευματος να υποθεσω οτι αν τον συνδεσω αμεσως παλι δεν θα λειτουργει για να προστατευσει την λαμπα του??και αν ναι ποση ωρα θελει για να λειτουργησει παλι? το λεω γιατι δεν ειχε μπει καλα το καλωδιο του ρευματος κ κουνηθηκε λιγο οποτε μετα ο προβολεας λειτουργουσε αλλα οχι η λαμπα.
τον αποσυνδεσα κ τον εβαλα παλι αλλα τιποτα. τον αφησα κανενα 20λεπτο να κρυωσει κ μετα ολα οκ.!! απλα θελω τα φωτα σας πανω σε αυτο το θεμα.:grandpa:
ευχαριστω πολυ

Η αλήθεια είναι ότι μείωσες λίγο τη ζωή της λάμπας αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Το έχω κάνει σε HD73, HD70, HD65, EP727i, DX733. Επίτηδες εννοείται.

Αναβοσβήνει η ένδειξη της λάμπας όταν συμβεί αυτό, σωστά;

Μπαίνει σε safe mode μέχρι να κρυώσει η λάμπα. Μετά λειτουργεί και πάλι.

ναι νομίζω αναβοσβήνει άλλα θυμάμαι μια δεύτερη φορά που μου είχε τύχει είχε ανάψει πορτοκάλι λαμπάκι! δεν είμαι σίγουρος. άλλα μετά από λίγο λειτουργούσε κανονικά.
σε αυτο που μου λες τωρα , ενω δειχνει οτι λειτουργει ο προβολεας η λαμπα δεν δειχνει τιποτα. ακουγεται εννοω ο ανεμιστηρας. το αφησα ενα 20λεπτο να κρυωσει κ οπως ειπα μετα κανονικα ολα!
κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι οτι θελω να παρω ενα ups για αυτον. καμμια ιδεα? ποσα watt να ειναι για τον HD70? οχι καποιο πανακριβο βεβαια...

Γιατί; Έχεις συχνές διακοπές ρεύματος στην περιοχή σου;

Σε οτιδήποτε συνδέσεις επάνω τον HD70, καλό είναι για την υγεία του τροφοδοτικού του να παίρνει ημιτονοειδές ρεύμα.

Γενικώς τα φτηνά UPS δεν προτείνονται. Αλλά για να μην λέω και πράγματα που δεν είναι της ειδικότητάς μου, σου προτείνω να κάνεις ένα τηλεφώνημα στο Service της αντιπροσωπείας στο 6411188.
Εκεί θα σε κατατοπίσουν καλύτερα σε θέματα τροφοδοσίας του προβολέα.

Και δεύτερη φορά;
Το ένα led είναι για τη λάμπα και το άλλο για τη θερμοκρασία.
Επίσης στο manual πρέπει να εξηγεί τι σημαίνει όταν το led αναβοσβήνει και τι σημαίνει όταν παραμένει σταθερά αναμμένο.