App για ηχογράφηση

Είχα ψάξει πολύ για εφαρμογή ηχογράφησης μέχρι που άρχισα να χρησιμοποιώ το Recorder Free.

Πολύ καλό σε σύγκριση τα άλλα,αλλά όσα και να χρησιμοποίησα δεν βρήκα επιλογή για Export σε Mp3,Wav κτλ.

Αν λες για ηχογράφηση κλήσεως δες εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=68949&highlight=%E7%F7%EF%E3%F1%DC%F6%E7%F3%E7

Και γω στο ψάξιμο είμαι.
Το θέλω για ηχογράφηση σε διάφορες συνθήκες, κυρίως διαλέξεις αλλά και για κανα πρόχειρο τζαμάρισμα με την παρέα όταν το μόνο ψηφιακό μέσο για ηχογράφηση που θα βρίσκεται πρόχειρο θα είναι το 3gs.

Επίσης αντιμετωπίζω πρόβλημα με το να "βρω" τις ηχογραφήσεις μου απο την μανίσια εφαρμογή "Μαγνητόφωνο" , σε κάποιες ηχογραφήσεις που είχα κάνει με αυτό και άλλαξα τον τίτλο δεν τις βρίσκω πλέον στην λίστα Voice Memos στο iTunes.
Σκέτος μπελάς ώρες-ώρες..

...αλλά όσα και να χρησιμοποίησα δεν βρήκα επιλογή για Export σε Mp3,Wav κτλ.

Απ'ότι βλέπω το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις περισσότερες εφαρμογές είναι αυτό. Ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλες ηχογραφήσεις ( 60 λεπτών και πάνω) όπου το αρχείο γίνεται αρκετά μεγάλο, δεν μπορούν να μεταφερθούν τα αρχεία. Πολλές εφαρμογές δίνουν δυνατότητα για αποστολή στο mail, αλλά σε μεγάλα αρχεία πάλι δεν είναι δυνατό.

Τελικά άκρη δεν έβγαλα. Φένεται πως το iTunes έφαγε σκάλωμα που άλλαξα τον τίτλο απτη μαγνητοφώνηση και δεν μου την εμφανίζει στα Voice Memos, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την πάρω απτό iphone.