Αpp store

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,515
Ελευσίνα
Ο μοναδικός τρόπος για να κατεβάσω εστω και τα free apps ειναι να με "φακελώσουν" μαζι με τα στοιχεια της πιστωτικής ανοιγοντας λογαριασμο μεσα απο το itunes?

Αλλος τρόπος δεν παίζει?:guitarist:

Δεν χρειάζεται να βάλεις υποχρεωτικά τα στοιχεία της πιστωτικής σου (εκτός αν θέλεις να αγοράζεις κάτι που δεν είναι free). Όσον αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία μπορείς να βάλεις ψεύτικα.-bye-

Σε ευχαριστω, παλι ομως ζητά στοιχεια πραγματικα.
Ας ειναι καλα ενα ξενοδοχειο στο Kansas.... :-)
job done! αλλα αλλο προβλημα

στο app store μου πεταει μηνυμα οτι ο λογαριασμος ισχυει για το us app store!!! Απο που ρυθμιζεται αυτο?

Last edited:
Αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι ρύθμιση του account που έφτιαξες. Αν στα ψεύτικα στοιχεία δήλωσες χώρα Αμερική πρέπει να δηλώσεις Ελλάδα γιατί ουσιαστικά θέλεις να μπεις στο "ελληνικό" iTunes Store. Βάλε ξενοδοχείο ελληνικό...

Last edited:
Nαι αλλα αμα βάλω Ελλάδα δε θα λειτουργει το redeem ωστε να φτιαξεις λογαριασμο με το δωρεαν κουπονι το οποιο ισχυει μονο για το US itunes (βλεπε link Γιάννη)

Τespa τα καταφερα με πλαγιο οδό, απλα οτι εχει το appstore μπορω να το κατεβασω μονο μεσω us itunes με το us account που εφτιαξα.

apple το μεγαλειο σου!

Ρε Φραγκι, ειλικρινα, τι σου φταει η apple? Πας και κανεις us account και παραπονιεσαι που δεν παιζει στο ευρωπαικο Itunes store?
Η δημιουργια του us account ειναι ενα workaround για οσους φοβουνται να δωσουν πιστωτικη, τιποτα αλλο!
Αν παλι το ψαξεις λιγο, θα βρεις οτι δεν χρειαζεται καν αυτο για να τρεχεις τα πληρωτεα προγραμματα του appstore! ;)
Quit whining already! :p

Τι whinning μου λες, εξ'αρχης ζήτησα τα φωτα σας σχετικα με το ανεκδιήγητο account της apple, και ελαβα ενα ωραιο λινκ που το παρακαμπτει πλαγιως.
Φυσικα και θα εκανα US account αφου ακολουθησα τις οδηγιες και φυσικα θα εκανα us account μια και η apple φροντισε να έχει αλλες εφαρμογες για us αλλες στο ευρωπαικο κοκ.
Μονόδρομος λοιπον!
το οτι το συστημα ειναι ανω κάτω δεν ανησυχει κανέναν?

Πολύ γκρίνια βρε παιδάκι μου..... -bye-
Αφού δεν θες να βάλεις την κάρτα σου, πρέπει να κάνεις μαϊμουδιά για να το παρακάμψεις...
Να τώρα τι γίνεται...
Τι σε πειράζει να βάλεις την κάρτα σου κ αν θες να αγοράσεις κάτι από το ελληνικό iTunes ; Είναι κ πάμφθηνα !

Τι whinning μου λες, εξ'αρχης ζήτησα τα φωτα σας σχετικα με το ανεκδιήγητο account της apple, και ελαβα ενα ωραιο λινκ που το παρακαμπτει πλαγιως.
Φυσικα και θα εκανα US account αφου ακολουθησα τις οδηγιες και φυσικα θα εκανα us account μια και η apple φροντισε να έχει αλλες εφαρμογες για us αλλες στο ευρωπαικο κοκ.
Μονόδρομος λοιπον!
το οτι το συστημα ειναι ανω κάτω δεν ανησυχει κανέναν?

Καλο ειναι να μην εισαι προκατελλημενος Φραγκισκο...
Ειναι απολυτα φυσιολογικο να υπαρχουν διαφορετικα apple stores για Αμερικη και Ευρωπη οχι μονο για λογους χρεωσης πληρωμης (Euro vs USD) αλλα και για λογους localization εφαρμογων: Τι σε ενδιαφερει εσενα, ενα πρόγραμμα που σου λεει ποιες ταινιες παιζονται και σε ποιες αιθουσες στην Αμερικη!
Ετσι, με την εγγραφη στο ευρωπαικο itunes εχεις στην διαθεση σου τα προγράμματα που σε αφορουν, τα οποια αγοραζεις πανευκολα με ενα κλικ απο το τηλεφωνο ή τον υπολογιστη σου!
Ποιο συστημα λοιπον ειναι ανω-κατω;

Last edited:
ωπα, μιλάμε για εφαρμογές οχι ταινίες. app store!!! οχι itunes
(τωρα γιατι τα εχει μπερδεψει αυτα τα δυο ειναι αλλη ιστορια που δε μας αφορα τώρα)

Γιατι πρεπει το US appstore να εχει διαφορετικα apps απο το ευρωπαικο? τι άλλαζει?

Τι διαφορετικο localization μου λες? δλδ σε ολη την ευρώπη προβάλλονται οι ιδιες ταινίες ταυτοχρονα ή διαφορετικες απο US? αυτα γινοταν πριν 1 - 2 δεκαετίες η κάνω λάθος το ιδιο και με την μουσική!

Το άνω κάτω γίνεται λοιπον γιατι η νοοτροποια της apple ειναι ιδιόρυθμη και επικινδυνη -για εμένα- αυτος ο έλεγχος που επιτυχνάνει μέσω του itunes να ελεγχει προσωπικα δεδομενα, προτιμήσεις, μουσικες, email, κάρτες που πας τι κάνεις και οτιδήποτε άλλο καποια στιγμη θα σκάσει σα βοβμα μεγατόνων.... ευχομαι να ειμαι λάθος.

Βρε Φρανκ, σου εξηγησα ηδη: υπαρχουν εφαρμογες οπως το Movies by Flixter που αναφερουν ποτε βγαινουν ταινιες στο αμερικα και σε ποιες ακριβως αιθουσες. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ακομα οι περισσοτερες ταινιες βγαινουν πρωτα στην Αμερικη, μονο καποια Block busters βγαινουν παραλληλα..Αλλα και για αυτα το προγραμμα ειναι αχρηστο σε εσενα εκτος και αν σκοπευεις να δεις την ταινια στο...Houston! :D Επισης πχ αχρηστο σου ειναι το us ebay widget και πολλα αλλα localized widgets..
Αρα, ορθως τα διαχωριζει η apple δινοντας την δυνατοτητα στην Ευρωπαιο καταναλωτη χωρις σπασμενο τηλεφωνο, να αγορασει με ενα αγγιγμα στο τηλεφωνο original software χωρις την αναγκη να εχει ιδιαιτερες γνωσεις υπολογιστων! Simple as that...

Ναι το καταλαβαινω αυτο που λες 100% και φυσικα οπως το θέτεις -και ειναι- πανευκολο.

Ομως και πάλι θα μπορουσε να υπάρχει 1 appstore και να φιλτραρει απλα τις localized εφαρμογες. Πάντως δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας με τα fun apps ποιο πολυ ανησυχω για την γιγάντωση του ελεγχου itunes....

:offtopic:

Αν ανησυχείς για το iTunes, τότε με το facebook που είναι/είμαστε όλοι φακελλομένοι τι θα κάνεις ;;;;

Νομίζω ότι είσαι υπερβολικός Φραγκίσκο, τα θες όλα όπως σε βολεύουν. -bye-

:offtopic:

Αν ανησυχείς για το iTunes, τότε με το facebook που είναι/είμαστε όλοι φακελλομένοι τι θα κάνεις ;;;;

Νομίζω ότι είσαι υπερβολικός Φραγκίσκο, τα θες όλα όπως σε βολεύουν. -bye-

Xα δεν δινω κάρτα στο facebook ουτε ξερει τι κανω ολη την ώρα οπως το τηλεφωνο μου...-bye-

Οσο για τον ελεγχο του itunes ....:grandpa:

Οχι απαραιτητα, τα στοιχεια αυτα μπορεις ΕΑΝ θες να τα δηλώσεις και κανεις δε μπορει να πιστοποιήσει την εγγυρότητα τους εαν το κανεις.
Επίσης μπορει κανεις να αποδειξει στις φωτο οτι ειμαι εγω?

Διαφέρουν οι απόψεις μας φίλε μου...
Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι σωστός κ εσύ λάθος ή το ανάποδο.
Απλά διαφέρουν.

Βλέπω όμως ότι σου αρέσει όλα να τα βλέπεις από την αρνητική τους πλευρά...αν δεν το μπορείς το ιΦον σου βρε παιδί μου, μην ασχολείσαι μαζί του... -bye-

Δεν ειναι οτι δε μπορώ, σα γνησιος gadgetακιας:a0210: θα το πιασω θα του αλλαξω τα φώτα θα τα χωσω οπου βλεπω χοντράδες και φυσικα θα χαρώ τις αρετές του. Το έχω ξαναπει εξάλλου.
Δε καταλαβαινω ομως πως τα βρίσκεται ολα ρόδινα!!!

PS. Οι απόψεις διαφέρουν, γιαυτο ειμαστε εδω να τα λέμε... εξάλλου αν λέγαμε τα ιδια θα είμασταν βαρετοί! -bye-