Apple Mouse - δεξί κλικ πρόβλημα

Πάντως μιας και στη γενιά μας αρκετοί έχουν αποκτήσει πρόβλημα με τον καρπό τους

Το να δοκιμάζουμε το mouse πριν να το αγοράσουμε είναι απαραίτητο, δεν είναι όλα τα χέρια ίδια ούτε πιάνουμε όλοι το mouse με τον ίδιο τρόπο.

Ειναι θεμα τεχνικης νομιζω...

Σε αλλες γενιες, τους χτυπαει στον αγνωνα, στον ώμο.... Παλαιοτερα τυφλωνε κιολας :rofl:

Τα της apple, ολα τα παραπανω μαζι :ADFADF1:

Πάντως αξίζει να δείτε και κάνα gaming ποντίκι
Λ.χ. Razer / Roccat
Έχουν καταπληκτικές λύσεις για κάθε μέγεθος χεριού και σίγουρα θα βρείτε κάποιο που να σας ταιριάζει γάντι
Και τα ποντίκια αξίζει να τα δοκιμάζει κανείς πριν αγοράσει
Όχι απλά από το Internet
Το σχήμα, μέγεθος που βολεύει τον καθένα είναι δύσκολο να το προδικάσει κανείς από φωτογραφίες
Ακόμα και το βάρος παίζει ρόλο, εδώ υπάρχουν μέχρι και με ρυθμιζόμενο βάρος ποντίκια
Δηλαδή εάν η εργονομία σας απασχολεί, δοκιμάστε πρώτα και μετά αγοράστε
Για λόγους εργονομίας και πάλι να προτείνω σε όποιον έχει χώρο στο γραφείο του να δοκιμάσει και ένα μεγάλο – ευμεγέθες mousepad , όχι απαραίτητα ακριβό, λ.χ. τα steelseries

Εχω βολευτει χρονια με ενα MS IntelliMouse Explorer 4

Ειχα δοκιμασει κατα καιρους αλλα, πιο εργονομικά, αλλα δεν τα κραταγα είτε λόγω βάρους είτε λόγω lag (καποια ειναι ασύρματα).

Στο εν λόγω της MS χαλαει το κουμπι μετα απο καποια κλικ γι αυτο ειχα στοκαρει αρκετα. Τωρα ειδα όμως ότι καπου χαθηκαν και με επιασε τρόμος (γιατι πλεον δε το βρισκεις πουθενα - μονο σε κανα ebay στα 80 Ευρω νομίζω) :p

Γι αυτο τσιμπησα αυτο http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/sculpt-ergonomic-mouse - δεν το εχω δοκιμασει ακομα (το βαρος και το lag ειναι οι συνηθεις ενδοιασμοι)

Ανακουφιστηκα λίγο όταν συνειδητοποιησα ότι μπορω να δοκιμασω και gaming λύσεις (γιατι, για καποιον μυστηριο λόγο, τις ειχα απορριψει στο μυαλό μου ''ως gaming'' ενω οι MS / Logi έχουν εγκαταλείψει τα εργονομικά ενσύρματα mouses...)

Last edited:
Να κανω ένα μικρο update στο παραπανω, αν και ΟΤ..., για να πω ότι τελικά το http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/sculpt-ergonomic-mouse είναι γαμώ τα ποντικάκια.

Εργονομικα κορυφαιο.

Βαρος: Κανένα πρόβλημα (πολύ καλό υλικό κύλισης)

Lag: Υπάρχει αλλα ακόμα και στα 2560*1440 είναι τόσο λίγο που δεν δημιουργεί πρόβλημα.

Highly Recommended σε όσους θέλουν εργονομικό ποντίκι για το γραφείο.

Συχεχιζω το ΟΤ του Συριου, λεγοντας πως ενα razer taipan (στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο διακριτικο απο αυτο που φαινεται στο λινκ) που πηρα πριν κανα 3αρι εβδομαδες σε συνδιασμο με ενα coolermaster mouse pad διαστασεων 450 x 350 mm, ειναι οτι καλυτερο εχω χρησιμοποιησει ποτε μου.

Και εννοειται, στην ιδια οθονη που ο Συριος εννοει παραπανω, το σετακι κενταει...