Apple music etc

lakiss51

Supreme Member
8 December 2006
4,924
Εχει συγκρινει κανεις την Apple music σε σχεση με τις Tidal, Qobuz απο αποψη περιεχομενου, ποιοτητας αλλα και ευχρησιας της εφαρμογης; Αξιζει η προσθεση της ακομη κι αν εχεις τις δυο προαναφερομενες πλατφορμες; Ειδα οτι η οικογενειακη συνδρομη παει στα 17€/μηνα για 6 (ΕΞΙ!) συνδρομητές - ουτε 3€/ατομο!

Εχει συγκρινει κανεις την Apple music σε σχεση με τις Tidal, Qobuz απο αποψη περιεχομενου, ποιοτητας αλλα και ευχρησιας της εφαρμογης; Αξιζει η προσθεση της ακομη κι αν εχεις τις δυο προαναφερομενες πλατφορμες; Ειδα οτι η οικογενειακη συνδρομη παει στα 17€/μηνα για 6 (ΕΞΙ!) συνδρομητές - ουτε 3€/ατομο!

Το πρόβλημα του Music είναι ότι δεν έχει 'Connect' τύπου σύνδεση όπως το Tidal και Qobuz, άρα αν ακούς ασύρματα με AirPlay θα πέφτεις στα 16/44. Πέραν τούτου, αν μπορείς να ακούσεις με σύνδεση με καλώδιο και DAC, ως υλικό είναι άψογο, και είναι και η καλύτερη πλατφόρμα αυτή τη στιγμή για Dolby Atmos μουσική (αν και το τελευταίο θέλει σύνδεση με Apple TV).

• Like
Reactions: koupa
Με dac και καλωδιο, το atmos δεν με ενδιαφερει- δυστυχως ...
Η εφαρμογη android τι λεει;

Και να συμπληρώσω την έλλειψη συνεργασίας με τις εφαρμογές Roon και Audirvana που λίγο πολύ θεωρούνται το στάνταρ στους υπολογιστές.

Ωχχχχ... πραγματι δεν συνεργαζεται με το roon - ειναι σοβαρο μείον ομως αυτο;

Ωχχχχ... πραγματι δεν συνεργαζεται με το roon - ειναι σοβαρο μείον ομως αυτο;

Για εμένα ναι διότι έχω εκεί τη μουσική μου και τα θέλω όλα τακτοποιημένα. Εσύ μπορεί να μην ενδιαφέρεσαι και να θες χώρια.

Εχω roon, πλεον δεν ασχολουμαι με συλλογες (περαν των 6ΤΒ που εχω σε σκληρούς δισκους!), αλλα μονον με τρεχουσες ακροασεις.