Apple: ''Να μη φτιαχνει κανεις αλλος ορθογωνια κινητα'' (να παει αλλου)

Πρεπει να εχει πολυ ζεστη στην Καλιφορνια ... :p
H nokia τι πρεπει δηλαδη να τους πει?Να μην φτιαχνουν καθολου κινητα? :p

Re: Απάντηση: Apple: ''Να μη φτιαχνει κανεις αλλος ορθογωνια κινητα'' (να παει αλλου)

Πρεπει να εχει πολυ ζεστη στην Καλιφορνια ... :p
H nokia τι πρεπει δηλαδη να τους πει?Να μην φτιαχνουν καθολου κινητα? :p

Της Μοτορολα νομιζω ηταν τα πρωτα κινητα . Κατι κτηνη ασηκωτα.

Tα έχει βάλει με τη Samsung η Apple...Tι να κάνουμε... Ας προσπαθήσει να φτιάξει καλύτερα και φθηνότερα κινητά από τη Samsung.... Με μυνήσεις και κλάματα δε θα προσελκύσει κανέναν από τουσ χαμένους πελάτες.

Τωρα που σε ειδαν να γραφεις θα τρεξουν να ξιφουλκησουν :D

υγ

Ασε που μπορει να ψαχνουν καμια επιδοτηση για samsung.

Βλέπω το arrogant του μακαρίτη το έχουν εμπεδώσει μια χαρά. Ελπίζω να μην έχουν κληρονομήσει μόνο αυτό.....

Υ.Γ. Αν είναι αλήθεια βέβαια αυτά που γράφει το site.

Φήμες ότι η Apple έκανε μήνυση στον Άι Βασίλη για χρήση του i πριν από το όνομά του ελέγχονται για την αξιοπιστία τους...

Απάντηση: Re: Apple: ''Να μη φτιαχνει κανεις αλλος ορθογωνια κινητα'' (να παει αλλου)

Φήμες ότι η Apple έκανε μήνυση στον Άι Βασίλη για χρήση του i πριν από το όνομά του ελέγχονται για την αξιοπιστία τους...

κοντά έπεσες… Φήμες λένε ότι κάποια από τα Τρολ τα οποία θρέφει η Apple, είχαν προϋπηρεσία στον iBill

http://techcrunch.com/2011/12/09/apple-made-a-deal-with-the-devil-no-worse-a-patent-troll/

Γενικά καλές δουλείες κάνουν με τις πατέντες στα κινητά, what brave new world!

Το τι κανουν οι δικηγοροι της Apple, μου ειναι παντελως αδιαφορο !

Εμενα μ ενδιαφερει τι κανουν οι τεχνικοι της (hardware - software developers).
Τα υπολοιπα, ειναι απλα για "λαικη καταναλωση" !!!

Απάντηση: Re: Apple: ''Να μη φτιαχνει κανεις αλλος ορθογωνια κινητα'' (να παει αλλου)

Συγνώμη που γράφω για ένα θέμα που δε σε ενδιαφέρει :Banane0:

Προσωπικά έχω ένα ενδιαφέρον για w3c
Φαντάζομαι πως έχουν έστω κάποιο μικρό ενδιαφέρον όλοι όσοι μπαίνουν στο net / wired / διαδίκτυο / γου γου γου / WWW

Λιγο στενομυαλα τα βλεπεις αγαπητε...

Πέραν άλλων παραμέτρων, αν σε ενδιαφερει το συμφέρον σου (''τεχνικό'', οικονομικό κλπ) σαν καταναλωτης, προφανως πρεπει να αξιολογείς τέτοιες πρακτικές.

Γιατί απλούστατα επηρεάζουν το τι κάνουν πχ οι τεχνικοί των αλλων εταιριών (αλλά και της Apple).

Εκτός βέβαια αν έχεις αποφασίσει ότι δεν θα αγοράσεις ποτέ αλλο κινητό εκτός από iPhone (κατι πιθανότατο :p) και ταυτόχρονα αδιαφορείς για τους ρυθμούς εξέλιξής του.

Last edited:
Ο καθενας μπορει να γραφει και να λεει οτι θελει !

Εγω απαντησα στη μπηχτη.... "δεν βλεπω τα φανμποις ν απαντουνε !"

Σιγα ρε Συριε, μη σκισουμε κανα καλτσον!!!!

Αμα θες κουτσομπολια, να βλεπεις Τατιανα....εχω πιο σοβαρα θεματα να κανω.
Οπως πχ, να λυνω τις αποριες καθενος που ερχεται και ρωταει οτι θελει εδω μεσα, και να κανω καμια παρουσιαση της προκοπης (μολις παρελαβα) , μηπως και ξεστραβωθουν καποιοι .

Ετσι γινεται ομως παντα... καποιοι παντα γκρινιαζουν, ενω αλλοι απλα κανουν τη δουλεια τους....

Ηρεμίαααα.... :ernaehrung004:

Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που αγαπούν τα προϊόντα μιας εταιρείας κ αυτοί που τα αντιπαθούν.

Δεν κάνει κακό η κριτική...άλλωστε, δική μας είναι η εταιρεία ; (Μακάρι να ήταν! :worshippy:)

Τελείς υπό σύγχυση dear robofriend :p

Χαίρομαι πάντως που θεώρησες ότι πρέπει να απαντήσεις στο ‘’φανμπους’’ (ο έτερος είναι δικηγοράκος και απεδείχθη εγκρατής) :p

Σοβαρα τωρα, τι συγχύζεσαι ρε συ;

Όλα καλά και όλα ωραία, όπως τα γράφεις.

Ωστόσο επισημαίνω απλώς ότι παράμετροι και πρακτικές σαν την παρούσα (εφόσον ισχύει – είναι πραγματι τόσο τραβηγμένη (ακόμα και για δεδομένα Apple) που μου κάνει εντύπωση) πρέπει να μας απασχολούν (ως καταναλωτές, χρήστες, συνειδητοποιημένους ανθρώπους κλπ).

Επαναλαμβανω , για τελευταια φορα σ αυτο το θεμα.

Δεν μ απασχολει καθολου τι κανουν οι δικηγοροι της Apple ! Ποτε δε στεκομαι σε τετοιου ειδους ειδησεις, απ οπου και να προερχονται
Ειναι ενα παιχνιδι των εταιρειων, που παιζεται με βρωμικους κανονες και ιδεοληψιες που δε συμφωνω ετσι κι αλλιως.

Δεν αγαπω την Apple , αλλα μερικα προιοντα της και την εμπειρια που μου προσφερουν.

Οι πατεντες και τι γινεται πισω απ αυτες, ειναι μια μεγαλη ιστορια και πολυ ευχαριστως να το συζητησουμε , σε αλλο θεμα ομως...

Λιγο στενομυαλα τα βλεπεις αγαπητε...

Πέραν άλλων παραμέτρων, αν σε ενδιαφερει το συμφέρον σου (''τεχνικό'', οικονομικό κλπ) σαν καταναλωτης, προφανως πρεπει να αξιολογείς τέτοιες πρακτικές.

Γιατί απλούστατα επηρεάζουν το τι κάνουν πχ οι τεχνικοί των αλλων εταιριών (αλλά και της Apple).

Εκτός βέβαια αν έχεις αποφασίσει ότι δεν θα αγοράσεις ποτέ αλλο κινητό εκτός από iPhone (κατι πιθανότατο :p) και ταυτόχρονα αδιαφορείς για τους ρυθμούς εξέλιξής του.

Το αν ειμαι στενομυαλος και αν αδιαφορω για την εξελιξη , νομιζω μερικα απο τα νηματα που εχω ανηξει κατα καιρους (μολις παρελαβα , και αλλα πολλα ), δηλωνουν τι ειμαι και τι κανω.
Σε αλλους κολλαει αυτη η "ρετσινια " !!!

Αμα θες κουτσομπολια, να βλεπεις Τατιανα....εχω πιο σοβαρα θεματα να κανω.

Να δώ την Τατιάνα να συζητά για πατέντες vs w3c
Και τι στον κόσμο!
:ADFADF1: