Appstore-itunes account πρόβλημα

17 June 2006
25,395
Αθήνα
Είχα πρωτογραφτεί παλιά στο itunes με ένα email ([email protected]) το οποίο τώρα δεν ισχύει. Εχω ξανανοίξει νέο itunes account ([email protected]) με το νέο email με το οποίο έχω αγοράσει κανονικά και apps.

Το κουφό: όταν ανοίγω το Appsore στο iphone και πάω να κάνω update ένα αγορασμένο app, μου βγάζει by default το username του παλιού account ([email protected]) το οποίο φυσικά ΔΕΝ ισχύει και όταν βάζω το password ,(σωστά) λέει: This account is invalid. Οταν πάω να αγοράσω ένα φρέσκο app τότε μου ανοίγει να βάλω το password με το σωστό account (......otenet.gr).

Εννοείται ότι από το General-store έχω εισάγει να έχει default το νέο itunes account ([email protected]) το οποίο και φυσικά το δέχεται μια χαρά. Ομως ξαναλέω, μέσα από το appstore μου βγάζει username το παλιό account, το οποίο όπως ξέρετε ΔΕΝ αλλάζει εκείνη την στιγμή, ζητάει μόνο password.

Κουφό ή έχω γεράσει και χάνω κάτι;

Υ.Γ. Το αγορασμένο app έχει γίνει με το [email protected] account.

Last edited:
Re: Appsore-itunes account πρόβλημα

Φανταζομαι θα εχεις κανει Authorize το account που χρησιμοποιεις.

Last edited:
Re: Appsore-itunes account πρόβλημα

Mr. Giga AN δεν το εχεις κανει πας στο iphone:
Settings - Store - Sing Out και μετα Sign In με το καινούργιο account.

Το πρόβλημα αυτό το είχα και εγώ παλιότερα σε προγράμματα που ειχα βάλει και δεν βρήκα λύση.
Οποτε τα έκανα delete και τα ξαναπέρασα.

Last edited:
Εννοείται είναι authorize το account και έχω κάνει sign in sign out 2-3 φορές αλλά τίποτα.

Τελικά η λύση ήταν να σβησω το app .

Όταν πήγα να κατεβασω το update (free λόγω του ότι ήταν αγορασμενο) τότε άνοιξε το παράθυρο με το νέο account.

Περίεργο bug...