Αρχάριος

Βασίλης Α.

Supreme Member
10 September 2007
3,523
Βέλγιο
Θα ήθελα τη βοήθειά σας μιας και είμαι τελείως άσχετος όσον αφορά την συγκεκριμένη κατηγορία του Home cinema. Σε λιγο καιρο θα αποκτήσω την Sony 40X3500 και θα ήθελα να με βοηθήσετε στην δημιουργια ενός ικανοποιητικού συνόλου.Η πηγή που θα χρησιμοποιώ είναι το ps3.Το budget μου ανέρχεται στα 1200 ευρώ το πολύ( αυστηρά). Ενδιαφέρομαι και για ασύρματες λύσεις,αν και δεν ξέρω κατά πόσο καλά αποδίδουν.Aκούω και για συστήματα με έξοδο ήχου 1.3α,στην Tv καταλαβαίνω τι είναι, στον ήχο όμως αξίζουν τα λεφτά τους? Είδα μία λύση στο συγκεκριμένο προ'ι'όν: www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=26174103&product=982717
Μπορείτε να μου πείτε μία γνώμη, το δωμάτιο είναι 4Χ5 τετραγωνικά και η χρήση του θα είναι κυρίως για ταινίες,games και λιγότερο αθλητικά.Δεν υπάρχει η δυνατότητα για αυτό που λέμε <<Τα πάντα στο τέρμα>> μιας και σπιτονοικοκυρά είναι λίγο σκύλα.Θέλω αυτό που θα ακούω να το ακούω καθαρά. Συγνώμη αν σας κούρασα
, δεν είχα ποτέ home cinema.

Eπειδή δεν γνωρίζω από αυτά, έχεις να προτείνεις κάποιον? Βλέπω μάρκες όπως Denon,Marantz κλπ όμως επειδή δεν κατέχω το αντικείμενο δεν μου λένε και πολλά,άσε:grinning-smiley-043 που είναι και πανάκριβοι...

Όσοι υποστηρίζουν τα νέα format ήχου είναι φρέσκοι και ακριβούτσικοι. Δεν έχω άποψη για να προτείνω κάτι αλλά σίγουρα υπάρχουν threads με παρόμοια ερωτήματα οπότε ρίξε μια ματιά.