Αρχειοθέτηση ταινιών

kostis22

AVClub Enthusiast
23 August 2007
755
Ποιο είναι το πιο απλό και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα το οποίο θα βρίσκει τις ταινίες που έχω αποθηκευμένες στο απομακρυσμένο PC - κατεβαστήρι και θα εμφανίζει εξώφυλλο και πληροφορίες για την ταινία. Δεν με νοιάζει να τις παίζει αλλά άμα το κάνει και αυτό απροβλημάτιστα (πχ να παίζει και ματρόσκες και εξωτερικούς υπότιτλους χωρίς πολλά πολλά) τότε θα είναι super!!
Έχω δοκιμάσει μερικά παλιότερα αλλά δεν με ικανοποιούσαν είτε σαν player είτε ήθελαν πολύ δουλειά να περάσω χειροκίνητα τους φακέλους. Καλό θα ήταν επίσης αν γινόταν επιλέγοντας μια ταινία να την έστελνε για αναπαραγωγή σε κάποιο πρόγραμμα για αυτόματη αναπαραγωγή όπως mpc, vlc κλπ...

xbmc.
Οσον αφορα αρχειοθετηση υπαρχουν πολλα προγραμματα, που ειτε χειροκινητα ειτε αυτοματα, κατεβαζουν εξωφυλλα, ηθοποιους κλπ.
Κανενα δεν ειναι τελειο, μερικα τρεχουν στο παρασκηνιο, (media center master, mymovies dk, ember media manager, e.t.c.).
Πρεπει να πειραματιστεις.

ΟΚ ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Πρόσφατα εγκατέστησα το ΒΟΧΕΕ για να πειραματιστώ. Ωραίο Interface αλλά κάτι προβλήματα σταθερότητας που μου έκανε μερικές φορές με απογοητευσε λίγο Οπότε θα δοκιμάσω και το xmbc που παρατήρησα το χρησιμοποιούν αρκετοί εδώ μέσα. Αλήθεια πόση ώρα χρειάζεται για να αναγνωρίσει ας πούμε 500 ταινίες γιατί τα άλλα που δοκίμασα έκαναν μια αιωνιότητα.

Θα σου πω εγώ τι κάνω και αποφασίζεις...

Φτιάχνω τις ταινίες με το Yanfoe (κατεβάζει εξωφυλλα, fanart, υπόθεση κλπ)..

Και κατόπιν το XBMC ή το Popcorn (μέσω YAMJ) τις βρίσκει ταχύτατα...

υπάρχει και ο ember media manager για να κατεβάσεις εξωφυλλα και να φτιάξει nfo
Εγω κάνω update μια μια τις ταινίες μου όπως τις κατεβάζω...και δεν ξέρω αν μπορεί να σου κάνει αυτόματα (χωρίς δικη σου παρέμβαση και τις 500)
Απο εκεί και περά παίζω με yamj και myihome
To yamj μπορεί και αυτό να κατεβάσει αυτόματα εξωφυλλα και πληροφόρίες απλά με το ember εχεις καλύτερο έλεγχο + σωζονται μέσα στο folder της ταινίες