ΑΡΧΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

KATER_INA

New member
7 June 2011
2
Καλησπερα καινουργια και γω και μαλλον θα σας ζαλιζω συνεχως εχω την
Panasonic lumix fz 38 πειραζοντας την για να βρω το που ειναι τι τα εκανα λιγο μανταρα τωρα θελω να την επαναφερω στης αρχικες τις ρυθμισεις αλλα δεν βρισκω πουθενα μεσα στο menu αυτη την επιλογη
οποια βοηθεια δεκτη

Καλησπερα καινουργια και γω και μαλλον θα σας ζαλιζω συνεχως εχω την
Panasonic lumix fz 38 πειραζοντας την για να βρω το που ειναι τι τα εκανα λιγο μανταρα τωρα θελω να την επαναφερω στης αρχικες τις ρυθμισεις αλλα δεν βρισκω πουθενα μεσα στο menu αυτη την επιλογη
οποια βοηθεια δεκτη

Καλως ηλθες!

Καλοριζικη η καμερα, εχω και γω μια την ιδια που δυστυχως δεν την εχω χρησιμοποιησει σχεδον καθολου αλλα τουλαχιστον μπορω να σε βοηθησω:)

Προσεξε λοιπον:

Κατ'αρχας βαλε την στο camera mode -το διακοπτακι στο πισω μερος και πανω δεξια- (οχι στο picture review mode) και ρυθμισε το στρογγυλο mode dial σε οτιδηποτε εκτος απο το iA (βαλε τη στο P).

Μετα πατας το menu/set κουμπι (στο κεντρο) και με τα βελακια πας στο εικονιδιο με το 'γαλλικο κλειδι' και μπαινεις στο set up της μηχανης. Απο κει και περα πας στην 4η ή 5η σελιδα και βρισκεις την επιλογη reset. Πατας δεξι βελακι και επιλεγεις 'yes'.

Τωρα εκανες το reset και σε ρωταει αν θες να κανεις 'reset set up parameters'. Πατα NO αν δεν θελεις να μηδενισεις την ωρα και ημερομηνια, αλλιως, YES.

Φανταζομαι οτι ειχες την μηχανη στο iA (intelligent auto) γι αυτο δεν σου εβγαζε το πληρες μενου επιλογων.

Happy shooting!

Απάντηση: Re: ΑΡΧΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Σε ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ πρεπει να μουν πολυ μεγαλο στραβαδι γιατι δεν το ειχα δει καν!!!!!!!!!!!!:adore: