Arcsoft Digital Theater: DOWNLOAD ENGLISH TRIAL HERE!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Arcsoft Digital Theater: DOWNLOAD ENGLISH TRIAL HERE!

Γιατί όλοι οι άλλοι κλέφτες είναι ?

Ωρες ώρες τα σχόλιά σου είναι εκτός τοπου και χρόνου ρε Σίμο

Αν έχεις να πείς κάτι ουσιαστικό πέστο αλλιώς μη πετάγεσαι σαν παιδάκι του Δημοτικού..

-bye-
 
Έτσι κι αλλιώς Δημήτρη, όπως έγραψα και κάπου αλλού εδω μέσα, δεν βρίσκω λόγο να προτιμήσω το άρκσοφτ απο το pdvd. Απορώ τί βρίσκουν αυτοί που το θέλουν...... Μάλλον θέλουν και δεύτερη λύση και αυτό τους κάνει να το βλέπουν για καλύτερο, και το νιώθω αλλα δεν το ασπάζομαι. Το pdvd ειναι μακράν καλύτερο (για μενα πάντα) . Κάτσε όπως είσαι Δημήτρη.
 
Ακριβώς Κυριάκο, οι δυνζτότητες που προσφέρει το pdvd σε συνδιασμό με το οδηγό αναφοράς του Τάκη, έχουν μετατρέψει τα pc μας, σε κορυφαία μηχανάκια αναπαραγωγής HD Υλικού.
 
Αν θυμάμαι καλά το PowerDVD μετά από κάποια βερσιον και ύστερα αρνείται να διαβάσει ριπαρισμένα απ τον σκληρό BD.Συν οτι κάνει downsampling στον ήχο
Και είχε ξεκινήσει ολόκληρο θέμα.

Απ την άλλη βλέπω οτι το παλεύετε ακόμα.
Δεν έχουμε όλοι την ίδια υπομονή,γνώση,χρόνο για να το κάνουμε να παίξει (αν και το έχουμε αγοράσει).

Θυμάμαι επίσης με τί προσδοκία περιμέναμε έναν άλλο πλέιερ που δεν θα μας προδώσει όπως έκανε η Cyberlink.Και βρέθηκε, απλά είναι μονοπώλιο της AMD/ΑΤΙ στα Vista !!:twoguns:

Πού έχω λάθος στα παραπάνω ?:ears:
 
Εγώ πάντως κατέβασα την δοκιμαστική έκδοση σήμερα. Η εικόνα του είναι λιγάκι χειρότερη από του PDVD (όχι πολύ), αλλά με ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ με την ελάχιστη επεξεργαστική ισχύ που χρειάζεται!
Το HTPC μου ΔΕΝ μπορεί να αναπαράγει blue ray (π.χ. δισκάκια hitech) με το PDVD με την onboard κάρτα (AMD 690G/4200+/2GB RAM). Τα σπασίματα είναι πολύ συχνά (100% load). Αντίθετα το ArcSoft TotalMedia Theatre παίζει blue ray στο ίδιο pc με μόλις το 30% του επεξεργαστή, χωρίς σπασίματα!
Από την άλλη το HDDVD των Transformers δεν το καταφέρνει, και το αναπαράγει με σπασίματα. Αλλά πολύ καλύτερα από το PDVD που είναι απλά μια παράθεση εικόνων, και όχι ταινία...

Νομίζω ότι θα απεγκαταστήσω το PDVD, και η 3850 που ζεσταίνεται θα καταλήξει οριστικά στα αζήτητα...