Αργες ταχυτητες απο σκληρο

Che

AVClub Addicted Member
1 September 2008
1,777
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Εχω την εξης ερωτηση εχω ενα στικακι usb 16gb cruzer sandisk.Xτες βραδυ λοιπον περασα ενα αρχειο 11gb ματροσκα και ο χρονος μεταφορας του αρχειου ηταν περιπου 40 λεπτα.Οταν το ιδιο αρχειο το μεταφερω απο τον υπολογιστη σε εναν εξωτερικο 1 terra ο χρονος ειναι περιπου 8 λεπτα.Πληροφοριακα οι σκληροι ειναι φορμαρισμενοι NTFS.Τι παιζει ξερει κανεις?

Εννοείται ότι η ταχύτητα διαμεταγωγής data του stick είναι σαφώς μικρότερη από αυτή του σκληρού , άλλα και πάλι 40 λεπτά είναι κάπως ... ίσως κάποιο πρόβλημα με το usb

~7 MB/S.

Ειναι λογικό νούμερο για εγγραφή σε USB stick.

YΓ H ταχύτητα είναι υψηλή ή χαμηλή και όχι γρήγορη ή αργή (όπως η τιμή αντίστοιχα δεν είναι ακριβή ή φθηνή) :)

Το ntfs "φταίει". Σε fat kai fat32 θα έχεις καλύτερες ταχύτητες, αλλά δεν θα μπορείς να μεταφέρεις μεγάλα αρχεία 4+ GB. Εμένα το usb stick τρέχει με 7ΜB/s περίπου, ενώ ο σκληρός με 27ΜΒ/s. :p

καπου εκει παιζουν λοιπον οι ταχυτητες στα στικακια χαμηλες εως πολυ χαμηλες.....ετσι Spcav καλα που με διορθωσες ειμαι καινουργιος στις ορολογιες . Τωρα υπαρχει στικακι μεγαλυτερο απο 16gb...σχετικα φτηνο...και απο που για αγορα?

Ναι υπάρχουν. Ριξε για αρχή μια ματιά στα σχετικά ελληνικά και διεθνή e-shops.
Έχε υπόψη σου ότι στα 16gb θα βρεις αργά-φτηνά και άλλα πιο γρήγορα-ακριβά :-)

Επισης εχουν ηδη κυκλοφορησει στικακια με esata συνδεση, ειδικα σε τετοιες χωρητικοτητες, 16 κλπ GB, προτιμηστε τα..

τωρα το αρχειο που σας ελεγα παραπανω δεν εχω καθολου ηχο εικονα κανονικα.Να αναφερω επισης οτι ειναι mkv μετατροπη vob.Στο ps3 παιζει κανονικοτατα.Τι κανουμε λοιπον?