ΑΡΩΜΑ

…δε ξέρω αν μπορούμε να απαντήσουμε έτσι απλά σε αυτή την ερώτηση… σε κάθε γυναίκα ταιριάζει κάτι διαφορετικό σε σχέση με το δικό της άρωμα… αν μιλάμε για το ποιο άρωμα μας αρέσει εεε τότε είναι άλλο πράγμα… πάντως το ίδιο άρωμα σε 10 γυναίκες θα έχει διαφορετικό αποτέλεσμα… ;)

Τα αρώματα χωρίζονται σε γλυκά, ξινά και πικρά.
Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος πάει και το ανάλογο άρωμα.
Αν π.χ. σε μία δέρμα που του πηγαίνουν τα πικρά βάλεις ξινό άρωμα θα μυρίζει σαν μυρτώ στην καλύτερη περίπτωση και σαν λιβάνι στη χειρότερη.
Αν σε δέρμα που του πηγαίνουν τα ξινά βάλεις πικρό οι μύγες θα φεύγουν σαν τρελές.
Κατά βάση όμως το πιο ωραίο γυναικείο άρωμα είναι κάποιο ανδρικό. :Banane0:

Αυτό που θυμίζει ιδρωμένο ξαναμένο γυναικείο κορμί μετά από 2 λικέρ και 30 λεπτά ξέφρενου χορού...

Απάντηση: Re: ΑΡΩΜΑ

…δε ξέρω αν μπορούμε να απαντήσουμε έτσι απλά σε αυτή την ερώτηση… σε κάθε γυναίκα ταιριάζει κάτι διαφορετικό σε σχέση με το δικό της άρωμα… αν μιλάμε για το ποιο άρωμα μας αρέσει εεε τότε είναι άλλο πράγμα… πάντως το ίδιο άρωμα σε 10 γυναίκες θα έχει διαφορετικό αποτέλεσμα… ;)

Ακριβώς αυτό!

Το άρωμα είναι από τα πιο επικίνδυνα δώρα. Έχεις ΠΟΛΛΕΣ πιθανότητες λάθους. Αν, όμως, επιμένεις, μάθε τί φοράει τώρα η κοπέλα και μετά μπορούμε εύκολα να βρούμε ένα παραπλήσιο. Π.χ. της αρέσουν τα λουλουδένια, τα βαριά, τα δροσερά, τα διακριτικά...

Burberry-London
και μια και μιλάμε για αρώματα,εδώ ίσως το φθηνότερο Ελληνικό site.
Αξιόπιστο και με αρκετά μεγάλες διαφορές στις τιμές από τα καταστήματα.
www.hellascosmetique.gr/cart/catalog/index.php
Νικόλ,δες το άρωμά σου και θυμήσου πόσο το αγόρασες τελευταία φορά:
http://www.hellascosmetique.gr/cart/catalog/product_info.php?cPath=25_149_306&products_id=1081

Βέβαια,υπάρχει και αυτό (κλάψε Νικόλ),που είναι στις ΗΠΑ:
http://www.perfumebay.com/3360375010972.html
Στην τιμή αυτή,πρόσθεσε και 22,95$ ταχυδρομικά.
Και αυτό αξιόπιστο,η παραγγελία μου ήρθε μετά από 20 ημέρες με ΕΛΤΑ,χωρίς τελωνείο.
Σίγουρα συμφέρει για 2 και πάνω κολώνιες.