Επιτέλους αξιώθηκα να ξαναστήσω το HT. Το αποτέλεσμα στις προσδοκίες μου, εκτός από το εικονιζόμενο. Αρχικά μου είχε φανεί σαν μια λωρίδα της εικόνας μετατοπισμένη πλάγια, που ανέβαινε και νόμιζα ότι είναι έξωθεν παρεμβολή 50Hz, παρά το μη συνεχές και μη σταθερής συχνότητας εμφάνισης. Απεδείχθη πολύ δύσκολο να φωτογραφηθεί, αλλά τελικά κάτι έγινε. Όπως είπα δεν έχει σταθερή συχνότητα. 'Αλλοτε βλέπεις απανωτές 5-6 κι άλλοτε 1 μία στις τόσες.
Λάβετε υπόψη μόνο τη μετατόπιση μέρους της εικόνας. Οι λωρίδες χρώματος (πράσινη και μπλε) είναι ακινητοποίηση της σάρωσης.
Η αλυσίδα:
BD ISO (HDD)
XBMC
HD4000
mobo HDMI
HDfury3
RGBHV ή YPbPr (το πρόβλημα είναι το ίδιο ανεξαρτήτως επιλογής σήματος εξόδου)
CRT προβολέας
Για την ώρα περιμένω τον κουμπάρο μου να μου φέρει ένα μακρύ καλώδιο VGA για να παρακάμψω το HDfury3, αλλά τον βλέπω να ρεκλάρει, οπότε μέχρι τότε, γνωρίζετε κάτι;
Λάβετε υπόψη μόνο τη μετατόπιση μέρους της εικόνας. Οι λωρίδες χρώματος (πράσινη και μπλε) είναι ακινητοποίηση της σάρωσης.
Η αλυσίδα:
BD ISO (HDD)
XBMC
HD4000
mobo HDMI
HDfury3
RGBHV ή YPbPr (το πρόβλημα είναι το ίδιο ανεξαρτήτως επιλογής σήματος εξόδου)
CRT προβολέας
Για την ώρα περιμένω τον κουμπάρο μου να μου φέρει ένα μακρύ καλώδιο VGA για να παρακάμψω το HDfury3, αλλά τον βλέπω να ρεκλάρει, οπότε μέχρι τότε, γνωρίζετε κάτι;