ας αρχίσουν οι χοροί!!(ΝΟΒΑ υποπακέτα)

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,677
η Νοβα Κυπρου ανοιγει τον χορο των υποπακετων και προσφερει στους συνδρομητες της 4 συνδρομητικα πακετα
προκειται για τα

1 Value Pack,
2 Cinema + Value,
3 Sports + Value,
3 Full Pack

πηγή satleo

συντομα σειρα παίρνει και η δικια μας!!!!!

η Νοβα Κυπρου ανοιγει τον χορο των υποπακετων και προσφερει στους συνδρομητες της 4 συνδρομητικα πακετα
προκειται για τα

1 Value Pack,
2 Cinema + Value,
3 Sports + Value,
3 Full Pack

πηγή satleo

συντομα σειρα παίρνει και η δικια μας!!!!!

Το sports πριν λιγο καιρο που ειχε γινει μια μελετη απο τη nova ηταν σε σκεψη να δοθει σε τιμη γυρω στα 50 ευρο! Οποιος εχει nova λογο ποδοσφαιρου(οι περισσοτεροι) τα πακετα ειναι εντελως μουφα! Δινεις λιγα παραπανω και το εχεις complete...
Ενοειται σε περιπτωση που αν γινει κατι τετοιο και ισχυσουν οι τιμες που ανεφερα...Σε αλλη περιπτωση καλοδεχουμενα! Ιδωμεν!

Last edited:
Με την λογική που έχουν δείξει ότι διαθέτουν οι "εγκέφαλοι" της ΝΟΒΑ, πιστεύω ότι τα πακέτα "αναγκάστηκαν"/"θα αναγκαστούν" να τα κάνουν και ως εκ τούτου η τιμολόγηση τους εκτός από τα γέλια που θα προκαλέσει, θα έχει και σκοπό να παραμείνουμε πλήρεις συνδρομητές.

Για την ποιότητα της εικόνας, για 16/9, για AC3 ήχο, για προσθήκη θεματικών, για μπουκέτο με τοπικά κανάλια είπανε τίποτα;

ΥΓ οι Mods θα έπερεπε να κάνουν ένα συγκριτικό πόσο κοστίζει να μάθεις μια ξένη γλώσσα και πόσο κοστίζει η "ακατανόμαστη" στο ίδιο διάστημα.

εαν τα 2 αισθησιακα καναλια εχουν 10 το μηνα φανταστειτε τα μπουκετα

Εχω την εντυπωση οτι η Nova Κυπρου εχει (ισχνο εστω) ανταγωνισμο, ενω η Nova Ελλαδος ειναι μονοπωλειο και με την σφραγιδα του κράτους...

Η ανακοινωση οπως την μετεδωσε το SATLEO:

*Tέσσερα συνδρομητικά πακέτα που απευθύνονται το καθένα ξεχωριστά στις ανάγκες κάθε συνδρομητή της, εγκαινιάζει από τις 10 Σεπτεμβρίου η NOVA Cyprus. Τα συγκεκριμένα πακέτα δίνουν τη δυνατότατα στους υφιστάμενους και νέους συνδρομητές της δορυφορικής πλατφόρμας, να προσαρμόσουν το τηλεοπτικό περιεχόμενο που παρακολουθούν, ανάλογα με τις δικές τους τηλεοπτικές προτιμήσεις.

Τα νέα πακέτα είναι τα:
Value Pack (27,5 ευρώ)
Cinema + Value (32,5 ευρώ)
Sports + Value (34,5 ευρώ)
Full Pack (45,7 ευρώ)
και αποτελούνται από 32, 37, 43 και 49 κανάλια, αντίστοιχα, δίνοντας νέα δυναμική στο τρόπο παρακολούθησης της συνδρομητικης τηλεόρασης στην Κύπρο. (Αλήθεια)

Logo1) Το «Value Pack», το πρώτο από τα τέσσερα πακέτα, θα προσφέρεται με μηνιαίο κόστος 16,10 λίρες Κύπρου ή 27,5 ευρώ και αποτελείται από 32 θεματικά κανάλια, τα οποία περιλαμβάνονται και στα υπόλοιπα τρία πακέτα.
Στο πακέτο περιλαμβάνονται:
* 6 κανάλια ντοκιμαντέρ (Discovery Channel, Animal Planet, National Geographic, The History Channel, Travel Channel, Chasse & Peche)
* 9 μουσικά κανάλια (Mad TV, MTV, VH-1, Mezzo, Mad Music Seasonal, Mad Music Hits Gr, Mad Music My Rock, Mad Music Ελληνικά Αγαπημένα, Mad Music * Ρεμπέτικα & Λαϊκά)
* 2 παιδικά κανάλια (Jetix, Cartoon Network)
* 7 ψυχαγωγικά κανάλια (E! Entertainment, Fashion TV, World Fashion, RIK Sat, Κανάλι Βουλής, ERT World, TV5 Europe)
* 8 ειδησεογραφικά κανάλια (Euronews, CNN International, BBC World, France 24 σε αγγλική και γαλλική εκδοχή, Bloomberg, Russia Today, Αl Jazeera σε αγγλική εκδοχή). Σημειώνεται ότι ο αριθμός των θεματικών καναλιών θα αυξάνεται κατά διαστήματα.

Logo2) Για τους κινηματογραφόφιλους έρχεται στην τιμή των 19,02 λιρών ή 32,5 ευρώ το «Cinema+ Value», ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει τα τρία κανάλια FilmNet 1, FilmNet 2, FilmNet 3, με δεκάδες κινηματογραφικές πρεμιέρες κάθε μήνα, καθώς και γνωστές τηλεοπτικές σειρές και τα δύο κανάλια του κλασσικού κινηματογράφου MGM και TCM.

Logo3) Στο αθλητικό πακέτο «Sports+ Value», οι φίλοι του αθλητισμού θα απολαμβάνουν κάθε μήνα κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις με κόστος 20,19 λίρες ή 34,5 ευρώ.
Ποδόσφαιρο (με αγώνες του UEFA Champions League και ελληνικού, ισπανικού, ιταλικού, γαλλικού, βραζιλιάνικου, αμερικάνικου πρωταθλήματος), τένις, στίβος, μπάσκετ, βόλεϊ, πυγμαχία, γκολφ, ιπποδρομίες, ράγκμπι, κρίκετ, υδάτινα σπορ, μηχανοκίνητα, είναι μερικά από τα αθλήματα που περιμένουν τους συνδρομητές του πακέτου «Sports+ Value», στα έξι κανάλια SuperSport, στα δύο κανάλια SigmaSports, στα δύο κανάλια EuroSport και στο Motors TV, το πρώτο κανάλι αποκλειστικά για μηχανοκίνητα σπορ.

Logo4) Και για όσους επιθυμούν να βλέπουν τα πάντα, η Nova Cyprus τους προσφέρει το πακέτο «Full Pack», στην τιμή των 26,75 λιρών ή 45,7 ευρώ. Το συγκεκριμένο πακέτο αποτελεί ουσιαστικά το υφιστάμενο προσφερόμενο μπουκέτο της δορυφορικής πλατφόρμας, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα κινηματογραφικά, αθλητικά και θεματικά κανάλια που υπάρχουν στα τρία προηγούμενα πακέτα.

Οι συνδρομητές του κάθε πακέτου έχουν στη διάθεσή τους δύο ακόμα κανάλια ενηλίκων, το Playboy TV και Private Spice, με επιπλέον χρέωση 5,85 λίρες ή 9,99 ευρώ. Σημειώνεται ότι σε όλες τις προαναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Μετά τα νέα πακέτα της Nova Cyprus, τα πάντα είναι πλέον στο χέρι του κάθε συνδρομητή για να επιλέξει το κατάλληλο θέαμα γι’ αυτόν.*

Ρε μαγκες ειμαστε πολλοι ΖΩΑ εμεις οι Ελληνες θαυμαστε το μεγαλειο της Nova Cyprus η οποια σε ενα χρονο εβγαλε ΠΑΚΕΤΑ,FULL PACKET ΜΕ 45 ΕΥΡΩ.
και μιλαμε για τα ιδια καναλια που εχουμε στην Ελλαδα + καποια ακομα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ.

Να με συγχωρεσετε για τον εκνευρισμο μου αλλα η κινηση αυτη της Multichoise στην Κυπρο δειχνει την αξια που εχει ο πελατης στην Κυπρο και ο ο πελατης στην Ελλαδα.

): :devil-smiley-029:

Καλά πλάκα πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι! Μα είναι δυνατόν να αναφέρουν στο βασικό πακέτο τα δωρεάν έτσι κι αλλιώς: Fashion TV, World Fashion, RIK Sat, Κανάλι Βουλής, ERT World, TV5 Europe, Euronews, BBC World, France 24, Bloomberg, Russia Today, Αl Jazeera!!!

Δηλαδή 12 από τα 32 κανάλια του βασικού πακέτου, τα βλέπει ο καθένας με τον πιο ξεφτιλισμένο δέκτη της αγοράς, τσάμπα!

STELIOS Μην τρελαίνεσαι, στην τιμή των 45 ευρώ ΔΕΝ περιλαμβάνονται τα αναλογικά επίγεια σε αντίθεση με το Ελλαδίτικο πακέτο. Δεν τους έκανε δα και την σούπερ προσφορά. Τα ίδια ******** βλέπει τους πελάτες της κείθε και δώθε.

SOTOS65 Όχι, δεν κάνει καθόλου πλάκα. Πως νομίζεις ότι τα βγάζουν 152 κανάλια; Παρουσιάζουν όλον τον Hotbird ως δικός τους! Τώρα το αν θα φάνε καμιά ξεγυρισμένη μήνυση για ψευδή διαφήμιση δεν το ξέρω. Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις και έχεις ότι δηλώσεις.

Στη Βρεταννια το απλο πακετο του μονοπωλιου του Sky, εχει 15 λίρες (22Ε) το μηνα με 4 μπουκετακια, στα οποια περιλαμβανονται και τα 10-12 ελευθερα καναλια...

Για τους μισθους δε λεω...

Αυτες οι συγκρισεις δειχνουν οτι καποιοι μας περνανε για ιθαγενεις και μας κοροιδευουν με χρωματιστες χαντρες και καθρεφτακια.:slapface:

Re: Απάντηση: ας αρχίσουν οι χοροί!!(ΝΟΒΑ υποπακέτα)

STELIOS Μην τρελαίνεσαι, στην τιμή των 45 ευρώ ΔΕΝ περιλαμβάνονται τα αναλογικά επίγεια σε αντίθεση με το Ελλαδίτικο πακέτο. Δεν τους έκανε δα και την σούπερ προσφορά. Τα ίδια ******** βλέπει τους πελάτες της κείθε και δώθε.

SOTOS65 Όχι, δεν κάνει καθόλου πλάκα. Πως νομίζεις ότι τα βγάζουν 152 κανάλια; Παρουσιάζουν όλον τον Hotbird ως δικός τους! Τώρα το αν θα φάνε καμιά ξεγυρισμένη μήνυση για ψευδή διαφήμιση δεν το ξέρω. Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις και έχεις ότι δηλώσεις.

Ωραια και εγω που μενω στην Αθηνα και πιανω ολα τα "μεγαλα" καναλια γιατι θα πρεπει να πληρωνω 58 ευρω οταν με 33 ευρω θα ειχα τα αθλητικα και τα καναλια ντοκυμανταιρ που με ενδιαφερουν παρα πολλη, πραγματικα δεν μπορω να βρω μια ορθη απαντηση στην πολιτικη της Nova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: ας αρχίσουν οι χοροί!!(ΝΟΒΑ υποπακέτα)

Ωραια και εγω που μενω στην Αθηνα και πιανω ολα τα "μεγαλα" καναλια γιατι θα πρεπει να πληρωνω 58 ευρω οταν με 33 ευρω θα ειχα τα αθλητικα και τα καναλια ντοκυμανταιρ που με ενδιαφερουν παρα πολλη, πραγματικα δεν μπορω να βρω μια ορθη απαντηση στην πολιτικη της Nova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν έχεις παρακολουθήσει τα γραφόμενα μου έχω εξηγήσει την θεωρία της "πριμοδότησης". Στην περίπτωση μου δεν με ενδιαφέρουν τα αθλητικά (της καλντεριμιτζούς) αλλά τα πληρώνω για να τα βλέπεις "εσύ" φθηνότερα.
Και να σου πω και το άλλο, μια εξήγηση έδωσα στην απορία σου, δεν θα κάτσω να τα 'κούσω εγώ αντί για τον Λάμπη.:twoguns::twoguns:

τελικα εχουμε υποπακετα και στην ελλαδα δηλαδη?

ενας γνωστος μου που δουλευει στη νοβα ειπε οτι θα ανακοινωθει βεβαια..........