D I M __ Z AVClub Fanatic 27 June 2006 11,105 Ελλάδα 29 September 2008 #1 Έχει δοκιμάσει κανείς ??? Εντυπώσεις ???
ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ Supreme Member 29 June 2006 4,393 29 September 2008 #2 Δεν νομίζω οτι θα ακούσεις διαφορές. Και με διενίσχυση η διαφορά στον ήχο είναι πολύ μικρή.
Γ.CURE.ΔΗΜ AVClub Enthusiast 21 June 2006 730 macedonia-thessalia 29 September 2008 #3 Re: Απάντηση: AS Artemis V2 - διπλοκαλωδίωση ??? ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ said: Δεν νομίζω οτι θα ακούσεις διαφορές. Και με διενίσχυση η διαφορά στον ήχο είναι πολύ μικρή. Click to expand... Δηλαδή έχεις δοκιμάσει και δεν είδες διαφορές και με ποιό σέτ;ή έτσι γνωρίζεις, πρέπει να μας εξηγήσεις γιατί το θέμα δεν είναι απλό!
Re: Απάντηση: AS Artemis V2 - διπλοκαλωδίωση ??? ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ said: Δεν νομίζω οτι θα ακούσεις διαφορές. Και με διενίσχυση η διαφορά στον ήχο είναι πολύ μικρή. Click to expand... Δηλαδή έχεις δοκιμάσει και δεν είδες διαφορές και με ποιό σέτ;ή έτσι γνωρίζεις, πρέπει να μας εξηγήσεις γιατί το θέμα δεν είναι απλό!
thanasis k. AVClub Addicted Member 19 December 2007 1,300 ΠΑΤΡΑ 30 September 2008 #4 εχω δοκιμασει εγω και δεν ειδα καμμια βελτιωση και με διενισχυση ακομα χειροτερα. Μαλιστα σε ορισμενα ηχεια, ακουσα και χειροτερο ηχο
εχω δοκιμασει εγω και δεν ειδα καμμια βελτιωση και με διενισχυση ακομα χειροτερα. Μαλιστα σε ορισμενα ηχεια, ακουσα και χειροτερο ηχο
ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ Supreme Member 29 June 2006 4,393 30 September 2008 #5 Τα έχω διενισχυμένα απλά γιατί μου περισσεύουν τα κανάλια στον ενισχυτή. Η μόνη διαφορά είναι οτι παίζουν λίγο πιο δυνατά λόγω διπλάσιας ισχύος. Αν έχει καλό τροφοδοτικό ο ενισχυτής σου δεν χρειάζεται να ανησυχείς.
Τα έχω διενισχυμένα απλά γιατί μου περισσεύουν τα κανάλια στον ενισχυτή. Η μόνη διαφορά είναι οτι παίζουν λίγο πιο δυνατά λόγω διπλάσιας ισχύος. Αν έχει καλό τροφοδοτικό ο ενισχυτής σου δεν χρειάζεται να ανησυχείς.