Ας βοηθησουν οσοι μπορουν

jimtrif

New member
14 March 2009
68
Εχω εναν ενισχυτη marantz sr7200 .Για μπροστινα αρισ/δεξι εχω τα m1 της B&W . Κεντρικο εχω ενα Roister emphasis ce ,περιφερειακα πισω εχω τα διπολα thx της Crystal Audio και τελος sub το asw600 της B&W . Τα εστησα σε ενα δωματιο 9 τ.μ. Στον ενισχυτη δινω απο οπτικη εξοδο του pc . Κατι μαλλον εχω κανει λαθος γιατι μολις ανεβαζω την ενταση του ενισχυτη στο -26 και πανω ο ενισχυτης σβηνει πιθανον για λογους προστασιας . Ειχα κατι logitech 8 watt και παιζανε δυνατοτερα απ'οτι συνολικα 500 watt . Μπορει να βοηθησει καποιος?
Ευχαριστω εκ των προτερων , Δημητρης.

η οπτικη βγαινει απο την μητρικη και εχει τo realtek hd manager σαν προγραμμα.Το εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι.

Επειτα απο πολλές δοκιμές βρήκα τι έφταιγε , το ζευγαρι m1 ειναι προβληματικο ενα απο τα δυο ηχεια , διοτι τα αφησα μονα τους στον ενισχυτη και μολις ανοιγα ενταση ο ενισχυτης εσβηνε...τα εβγαλα τελειως απο πανω και εβαλα ενα αλλο ζευγαρι ηχεια βασης και ολα ηταν τελεια....φιλοσοφικα ρωταω τι βλαβη θα μπορουσε να εχει ενα ηχειο για να προκαλεσει αυτο το πραγμα?

Δεν αντέχουν τα ηχεία την ισχύ του ενισχυτή και για να μην τα κάψει μπαίνει η προστασία και σβήνει τον ενισχυτή.

Last edited:
Δεν αντέχουν τα ηχεία την ισχύ του ενισχυτή και για να μην τα κάψει μπαίνει η προστασία και σβήνει τον ενισχυτή.

Αυτο δεν συμβαίνει γιατι για να βρω οτι εχει αυτο το προβλημα επαιρνα ενα ενα ηχειο και το εβαζα να παιζει μονο του με τον ενισχυτη . Εχω ζευγαρι b&W m1 . Βάζω το ενα μονο του και επαιζε τελεια , βαζω και το αλλο μονο του και μου εσβηνε τον ενισχυτη και γενικα ακουγονταν χαλια . Ετσι καταλαβα οτι το ηχειο εχει προβλημα. Ολα τα ηχεια συνδεθηκαν στην ιδια υποδοχη και ολα επαιξαν με τον ιδιο ενισχυτη εκτος απο το ενα m1.